bergercs 2 043 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Godzinę temu, Klakier1984 napisał(a): Clio z fabrycznym LPG, wywala błąd wtrysku LPG aktualnie można jeździć tylko na benzynie. Po ponownym uruchomieniu auta nie wywala żadnych komunikatów dopóki nie spróbuję na LPG przełączyć. Innych objawów brak. ASO ma termin dopiero w piątek i tu moje pytanie, czy kobita może tym do pracy jeździć skoro na benzynie wszytko śmiga czy lepiej żeby auto leżakowało aż go w serwisie nie zobaczą? Można jeździć. Warto spojrzeć czy nie walnął króciec wodny na listwie, lub kuna nie dorwała się do przewodów sterujących. 1
Gość Petru23 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Normalnie Kosiba To uwielbiałem w LPG, że jak jedno źródło paliwa zawiedzie to mamy drugie w alternatywie Najlepsze, że nigdy nie wiemy które nawali
Klakier1984 817 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Pierwsza taka niespodzianka po 44k, a druga w karierze moich aut z LPG więc nie narzekam
DjXbeat 707 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Tesla 3 - zimowe koła mają nie oryginalne czujniki i przy mocniejszym przyspieszeni jeden z nich potrafi na kilkadziesiąt minut zgłupieć i wali błędy. Do tego czujnik parkowania w tylnym zderzaku do wymiany bo głupieje. Edytowane 22 Lutego przez DjXbeat 1
jarux 167 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Któryś czujnik Hands Free świruje przy wysokiej wilgotności i auto trzeba otwierać i zamykać z pilota.
serwal4 216 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego U mnie krótko po zakupie auta czujki / moduły w drzwiach od strony kierowcy umarły; Strona pasażera i klapa bagażnika ok. Flu też sam się zamknie / odpali bez karty wsadzonej. Patent na folię alu niestety nie pomaga Kiedyś to ogarnę...
DjXbeat 707 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Umówiłem się do serwisu Tesli na wymianę czujnika parkowania w tylnym zderzaku a tu dodatkowo akumulator 12V powoli pada
Krystian03 21 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Gdy chciałem ruszyć samochodem po tym jak miesiąc stał na mrozie to tylne lewe koło się zablokowało pomimo że nawet nie był na ręcznym i jeszcze nawet hamulca nie dotknąłem. Myślałem że może ktoś podłożył coś jak to się robiło metodą na kradzież, ale nic takiego nie było. Po przejechaniu kawałek było lepiej, ale chyba niedługo będzie trzeba łożysko wymienić bo czuć podczas jazdy jak nierównomiernie jedzie.
Krzysiak 2 331 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Pierwsza awaria w 508 od zakupu (15 miesięcy), spsuł się pstryczek od otwierania szyby kierowcy. Dokładniej złamał się taki plastik naciskający na płytkę.
Klima 53 Opublikowano Środa o 22:15 Opublikowano Środa o 22:15 W Passacie wywaliło błąd nastawnika turbiny. Doczołgałem się do pracy w trybie SDI, poruszałem wtyczką i przewodami, po pracy błędu nie było, tylko DPF zaczął się wypalać i siwo za autem przy przyśpieszaniu. Muszę jutro przejrzeć wiązkę i samą wtyczkę od nastawnika.
bergercs 2 043 Opublikowano Czwartek o 18:54 Opublikowano Czwartek o 18:54 W Shreku chwyta zacisk prawy tył (smrodzik przyjaranych klocków i ciepłe koło). Jutro będzie trzeba wjechać na podnośnik - pewnie pójdzie kpl nowych hamulcy, bo tarcze już były "ostatni kpl klocków na nich".
Totek 943 Opublikowano Piątek o 09:38 Opublikowano Piątek o 09:38 W Octavii coś stuka przy kręceniu kierownicą, okazało się że listwa w maglownicy jest krzywa. Zatem jeździć obserwować 1
Dresiq 75 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pani z miejsca obok nie potrafiła wyjechać swoją ravką. Lekka szkoda parkingowa. 2
bergercs 2 043 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Drobna to jest taka: I robi się już: Do lakierowania cały, bo miał już trochę odprysków od kamieni i wyglądałoby niezbyt estetycznie. Na szczęście nie jest to perła, więc tylko cztery warstwy :-)
Rekomendowane odpowiedzi