Co się dziś zepsuło w Twoim aucie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spl97 · Opublikowano
Może niedawno się to zmieniło odnośnie Sapphire, ale pamiętałem, że w ubiegłych latach Sapphire było częścią PC Partner. -
Przez J4Z66 · Opublikowano
Ja to jak trafię na jakąś perłę to się cieszę, że wszystkiego nie obejrzałem, że coś jeszcze potrafi mnie zachwycić, zaskoczyć. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Spl97 PCPartner czyli Zotac, Inno3D i Manli, ale to, że Sapphire to mnie zdziwiłeś. Właśnie czytam o nowej "marce" PCPartnera odnośnie GPU Intela. Ma się nazywać "Onix" i być inicjatywą podmarki Sapphire? Ciekawe. Czyli w skrócie - doganiamy/spróbujemy dogonić zielonych w ich ficzerach ale też będziemy ich doganiać z ceną -
Przez Send1N · Opublikowano
Metal jest dla entuzjastów którzy chcą osiągnąć jak najlepszy transfer cieplny (tak jak już ernorator wspomniał), na rdzeniu nie zostaje ślad jak go zetrzesz ale na stopce chłodzenia już tak więc nie polecam kłaść LM do sprzętu który jest jeszcze w okresie gwarancji, Lepsza wydajność PTM'a po wygrzaniu to mit. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Suchy211 @adashi spodziewałem się tego typu reakcji, dlatego dopisałem ostatni akapit, którego jak widać nie zrozumieliście, że to wyłącznie mój pogląd, moja opinia i propozycja, która wiadomo że jest niedopracowana. Jak ktoś chce pić wódkę raz w miesiącu przy jakiejś okazji to 200 zł wyda. Jak ktoś będzie chciał chlać co tydzień czy częściej to go nie będzie stać. Ponadto wcześniej opisywałem już cały problem i o co mi chodzi. Nie będę tego powielał, wróćcie sobie i przeczytajcie w czym widzę problem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi