Kadajo 7 410 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Widzę ze opinie o nowym Supermanie u nas raczej negatywne. To dobrze 2
Send1N 4 164 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września 1 minutę temu, Katystopej napisał(a): Nowego Supermena wyłączyliśmy po 11 minutach. Kierwa jaka szmira. Musi mi się podobać wszystko to, co wszystkim? Oczywiście że nie, po prostu byłem zaskoczony bo ten nowy nosferatu nie jest złym filmem za to co do supermana pełna zgoda 1
Pentium D 1 159 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 13 godzin temu, Liber8 napisał(a): Rozdzieleni (2020), wytrwałem do końca, mocne 3/10 Chyba 2024? Widziałem 3 miesiące temu, całkiem ok. Nic wybitnego i raczej na raz. 1
Liber8 138 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 5 godzin temu, Pentium D napisał(a): Chyba 2024? Nie, chodzi o 2020, o, ten: https://www.filmweb.pl/film/Songbird.+Rozdzieleni-2020-863669/video 1
Pentium D 1 159 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września No to ok. Myślałem, że chodzi o ten kosmiczny z 2024 a to zupełnie różne filmy z podobnym tytułem.
GordonLameman 8 436 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Nieczysta gra. 5,2/10. Wali sztampą na kilometr. A dodatkowo postaci są niespójne. 1
bourne2008 1 203 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października (edytowane) Tron: Ares. Jestem totalnie zawiedziony. Co to w ogóle było + wizualnie i dźwiękowo bajka + kilka smaczków z poprzednich filmów - to jest film dla 10-latków!!! i pokolenia tiktoka - największą wadą jest fabuła, która jest bezdennie głupia i w dodatku cringe wylewa się z ekranu (uwaga: najbardziej pożądany kod AI świata napisany jest w ... BASICu na dyskietce 5,25") - film jest mega płytki a przez to męczy - Jared Leto gra drewno - Jeff Bridges gra może 1 minutę - woke tu i tam - otwarte zakończenie zwiastujące kolejną część zaprawdę powiadam, jeśli podobał wam się poprzedni Tron to darujcie sobie ten twór chyba że dla efektów i udźwiękowienia Edytowane 12 Października przez bourne2008 1
miro 702 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października 13 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Disney Legacy z 2010, tez jest od disneya Pomyśleć że pierwszy Tron oglądałem pacholęciem będąc z VHS na Jowiszu i okrutnie dawał radę Aż muszę sobie zassać jakiego remastera Legacy po latach też mi się bardzo podobał. jechał na sentymencie ale też był pod aktualne pokolenie Oglądałem kilka razy a muzyka potrafiła lecieć przy pracy w kółko swego czasu.. może teraz Ares musi być własnie do tych gówniarzy, zobaczymy co powie mój 11latek, pewnie będzie zachwycony
Akuki 59 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października (edytowane) ,,Kobieta z kabiny 10". Netflix. Głupi niemożebnie thriller. Nie będę spoilerował bo może są masochiści ale jeśli ktoś da wiarę w twist który pojawia się za połową to zazdroszczę naiwności. Dla Was ,,Ukryta prawda" to mount everest scenariuszóf ; ) Edytowane 13 Października przez Akuki 1
poszukiwaczGPU 89 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Może nie, że nie warto, ale ze sporym sceptyzycmem podchodzę do powszechnie wychwalanej "Jedna bitwa po drugiej". Andersona wielbię za "Aż poleje się krew" i szanuję za "Nić widmo" (reszta jego filmografii wciąż przede mną)... Niestety "Bitwa" podeszła mi w sporej opozycji do zachwytów. Są tutaj ciekawe pojedyncze sceny, ale jako całokształt daleko mi do zachwytów. Oglądałem w IMAXie. Mocno naciągane 7, a może i 6 (co jak na "najlepszy film roku" jest sporym rozczarowaniem).
maras2574 891 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października W dniu 9.10.2025 o 12:29, GordonLameman napisał(a): Nieczysta gra. 5,2/10. Wali sztampą na kilometr. A dodatkowo postaci są niespójne. Dziwię się że Whalberg w tym zagral
Lypton 953 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) 3 godziny temu, maras2574 napisał(a): Dziwię się że Whalberg w tym zagral Wahlberg już od jakiegoś czasu gra w gównach. https://www.filmweb.pl/film/W+nieskończoność-2021-830611 https://www.filmweb.pl/film/Związek-2024-10013719 https://www.filmweb.pl/film/3000+metrów+nad+ziemią-2025-10046066 https://www.filmweb.pl/film/Czas+dla+siebie-2022-10012800 Edytowane 16 Października przez Lypton 1 2
ODIN85 3 501 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 3000 jeszcze ujdzie przy piwku
bourne2008 1 203 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Kasa pewnie. Granie dla Netflixów czy innych Prime-ów to bardzo łatwa kasa (i duża). Takiemu DiCaprio oferowano 3 mln zielonych za JEDEN dzień pracy. A i tak kiwał nosem.
miro 702 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): 3000 jeszcze ujdzie przy piwku proszę cie kupsztal wielki , rezyseria drugi upadły Mel Gibson
ODIN85 3 501 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Akurat lubię filmy o samolotach. 1
maras2574 891 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): 3000 jeszcze ujdzie przy piwku Chyba przy piętnastym 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Kasa pewnie. Kasy to on ma raczej w opór, ale nie można wykluczyć 3 godziny temu, Lypton napisał(a): Wahlberg już od jakiegoś czasu gra w gównach. Niestety 1
Akuki 59 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 9 godzin temu, ODIN85 napisał(a): 3000 jeszcze ujdzie przy piwku Chyba przy piwku z ,,nurkiem" 🤤
miro 702 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 45 minut temu, Akuki napisał(a): Chyba przy piwku z ,,nurkiem" chyba po 3 takich piwkach i pod warunkiem że uśniesz po góra 10minutach tego filmu i się obudziśz na napisach końcowych, wtedy sztos film, ale to było dobre z Markiem ostatni niezły film to był z tym psem Arturem, ale też ogladam z nm wszystko co wyjdzie, lubię chłopa od czasu jak jeszcze był Marky Markiem za miesiąc plan wycieczki 2
Áltair 270 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października W dniu 28.09.2025 o 23:28, Send1N napisał(a): Przecież nowe nosferatu jest bardzo dobre, na pewno oglądałeś właściwy film? Dla mnie też słabizna. Podobała mi się jedynie scena z powozem, jak konie podjeżdżały w lesie. I ładne są zdjęcia. Fabuła nudna. Klimat za gęsty. Pourywane, niedokończone sceny. Powieść Stokera miała już tyle wersji, że po co robić kolejne.
maras2574 891 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 3 godziny temu, miro napisał(a): z Markiem ostatni niezły film to był z tym psem Arturem Mój pies Artur, mega dobry film Marky Mark, stare dobre czasy 1
Send1N 4 164 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 3 godziny temu, miro napisał(a): z Markiem ostatni niezły film to był z tym psem Arturem, A myślałem że Deep Water Horizon skoro tak to w takim razie zerknę 1
Rekomendowane odpowiedzi