Star Citizen: Squadron 42
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Ten system to skok na kasę biednego Polaka - dzisiaj to już nie podlega wątpliwości. W cywilizowanym kraju to za taki numer jest kryminał. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
hej, jak coś to możesz coś konstruktywnego napisać, zamiast rzygać jak twoi kumple. Ja tu jestem najbardziej banowaną osobą więc kto tu kogo chce usunąć hipokrytko Donald T. już chyba rozgrzewa wrotki do ewakuacji. Przyklepać sejfa i posadka będzie załatwiona -
Przez Tomik83 · Opublikowano
Jest katoland na wsiach i małych miastach w większych już kler nie ma takiego poważania. -
Przez Wercyngoteryx · Opublikowano
Ja mam w planie Nowa Zelandia jak już tamta pogoda mnie kupuje -
Przez NotQuite · Opublikowano
Ryski (najczęściej na drzwiach), małe odpryski (lusterka, klamki, słupki B) to jest zło konieczne. Po jamikś czasie i tak ich się nie widzi. Polerką samemu da się może z 10% usunąć. Inne rzeczy też można samemu ogarnąć np. takie których nie widać i zrobione nieprofesjonalnie nie będą razić a będą zabezpieczone przed atakiem rudej (np. ranty błotników szczególnie przy łączeniu z plastkiowym zderzakiem). Osobiście odpuszczam auta z odbarwionymi bądź uszkodzonymi chromami, bo te jeszcze można spokojnie trafić nienaruszone. Co do mechaniki to nie kupuję w ogóle aut z ryzykownymi silnikami. Skrzyniami niby też, ale w przyszłości już nie uniknę automatu który i tak trzeba będzie zrobić w 100% profesjonalnym warsztacie z gwarancją. Acha no i wnętrze musi być czyste. Chlew odpuszczam zawsze, bo to dużo mówi o właścicielu. Na prowincji znajomy lakiernik zrobi ci blacharkę za półdarmo. Coś tam będzie widać, ale będzie odpowiednio zabezpieczone.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi