Keller 727 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Probeiro tak kręci, że nie da się tego słuchać. Dla mnie to on ma jakiś problem z kłamaniem.
maras2574 890 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca W dniu 9.06.2025 o 17:53, hubio napisał(a): Lewy zachował się jak rozwydrzona gwiazdeczka i udowodnił, że ma gdzieś reprezentację. Dokładnie !!! 1 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) Dobrze powiedziane, Wichniar ma rację. Edytowane 10 Czerwca przez Reddzik
larry.bigl 452 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca O, znów dostali w dupę. Mnie bawi, że potrafią grać w klubach a jak zbiorą się na boisku jako reprezentacja to nagle zapominają. I gadanie że murem za reprezentacja się powinno stać trzeba między bajki włożyć. Jak grają g*wino to się mówi to prosto w twarz a nie poklepuje po plecach śpiewając kolejny rok "nic się nie stało" albo "już za 4 lata...".. 1
maras2574 890 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Nawet hymnu nie potrafią śpiewać !!! A są i tacy, co nawet po polsku nie mówią Dajcie spokój, to jest jedna wielka kompromitacja !!! Edytowane 11 Czerwca przez maras2574
Voodoo2 958 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 17 minut temu, maras2574 napisał(a): A są i tacy, co nawet po polsku nie mówią Dlatego zrobiłbym kapitanem Matiego Casha, oni i tak się tam nie dogadują, więc brak komunikacji to atut. A jako jedyny tam zapierdziela jeszcze. 1
Keller 727 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca 13 godzin temu, Reddzik napisał(a): Jeśli Roberta dziewczynką nazywają i to obrażalską, to nasi sfochani bohaterowie meczu uciekający od wywiadów jacy są? Może wszyscy tacy sami, co? Tylko Probeiro jedyny prawdziwy mężczyzna, bo glosował na konfederację, cmok cmok.
Reddzik 2 762 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Edytowane 11 Czerwca przez Reddzik 1
ghostdog 900 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Dla przeciętniaków kadra jest bonusem w karierze, ich wartość na rynku transferowym wzrasta, można załapać się na premię oraz reklamę w tv. Te całe gadki o oddaniu serca kadrze, to można między bajki sobie wsadzić. Pokazała to afera alkoholowa, gdzie podobno Lewandowski musiał się wstawić za pijusami. Wtedy Borubar poleciał z kadry, Grosik i Glik zostali ukarani finansowo, a ten czwarty co narzygał na dywan to nawet nie wiem jaką karę dostał. Edytowane 11 Czerwca przez ghostdog
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) A tymczasem startują ME do 21 lat. Na początek Gruzja, a jeszcze Francja i Portugalia, kompromitacja narodowa by nie miała szans, młodzi pewnie powalczą 🙂 Edit. Walczą jak nasi Edit.2 No nie no, jak myślałem że do 21 lat coś zagrają to bym teraz nie miał ręki...przykład idzie z góry tego od młodych też się chcą pozbyć Edytowane 11 Czerwca przez AndrzejTrg
GordonLameman 8 432 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Probierz tango down. Wpisujcie miasta Białystok [*] 1
Katystopej 984 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Jak do jutra Lewy nie odwoła swoich słów to wypierdalam. - a co powiedział? Żebym wypierdalał. 7
Pavel87 703 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca No i prawidłowa decyzja. Pytanie czy przemyślał skoro wcześniej mówił, że dymisji nie planuje czy został zmuszony do przemyślenia To kto obejmie kadrę teraz? Ja obstawiam Jana Urbana
bourne2008 1 202 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Jesli chcecie mogę się podjąć tego zadania
bleidd 477 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Probierz nie dał Lewandowskiemu ogłosić, że rezygnuje z opaski tylko ogłosił, że sam mu ją zabrał. Kulesza zwalnia Promierza ale to Probierz sam ogłasza, że rezygnuje. Fajnie się tam bawią. Jeden oszołom i partacz odstrzelony, szkoda że Kulesza dalej zostaje. 1
Pavel87 703 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Kulesza to się do dymisji nie poda. Najgorsze, że nie ma żadnej opozycji w PZPN, innego kandydata, który by z nim powalczył
daerragh 103 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 2 godziny temu, Katystopej napisał(a): Jak do jutra Lewy nie odwoła swoich słów to wypierdalam. - a co powiedział? Żebym wypierdalał. Ale to ci sie udalo Gdbyby mozna bylo, dalbym kilka lajkow
Kakarotto 727 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca PZPN zaorać i posiać coś nowego... Betonu i tak nie ruszysz.
Keller 727 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 5 godzin temu, Pavel87 napisał(a): No i prawidłowa decyzja. Pytanie czy przemyślał skoro wcześniej mówił, że dymisji nie planuje czy został zmuszony do przemyślenia To kto obejmie kadrę teraz? Ja obstawiam Jana Urbana Z Polaków to rozsądny wybór, bo umie szatnię trzymać po przyjacielsku a nie dyktatorsko. Magiera nr 2 ale jest dla mnie zbyt robotyczny, spięty. A jak nie to opcja zza granicy, ale to by była niespodzianka.
michaelius33 354 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 45 minut temu, Kakarotto napisał(a): PZPN zaorać i posiać coś nowego... Betonu i tak nie ruszysz. Nie da się centralna mafia z FIFA chroni lokalne oddziały krajowe
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Pewnie musieli mu zapłacić do końca kontraktu + jakieś bonusy, to lekko on ze 2,5mln zł zgarnie... Nie ma wyników, nie ma pieniędzy... Taki sousa czy jak mu było miesięcznie 700tys zł, a w żadnym klubie czy reprezentacji nie zagrzał miejsca więcej niż rok i nie miał żadnych ale to żadnych wyników. Pzpn powinni rozjebać i zacząć składać od nowa, bo jak coś nie działa to to jest najlepsze rozwiązanie.
ghostdog 900 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Ja stawiam, że wybór padnie na Nawałkę. Skorża siedzi w Japonii i chyba dobrze mu tam. Brzeczek odpada, bo miał zatarg z Lewandowskim. Urban siedzi w Górniku i chyba nie będzie tak głupi aby brać się za pokłóconą reprezentację. Teraz w szatni jest taki syf, że raczej nie da się tego poukładać. Nikt rozsądny z zagranicy nie przyjdzie, no chyba że jakiś bumelant. Tak jak patrzyłem na grypy eliminacyjne, to drugie miejsce i baraż to trochę Mission: Impossible. Jeśli nawet przeskoczymy Finów, to w barażach można trafić na bardzo solidne ekipy.
Rekomendowane odpowiedzi