Luźne dyskusje o fotografii i aparatach fotograficznych.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
A ja czytałem że w marcu mają wrócić mrozy. Arktyczny wir ma się do tego pczyczynić -
Przez Dimazz · Opublikowano
A ciekawe jak w UK będzie bo u nich dużo na różnych zapomogach socjalnych. W Europie to się kończy. Skandynawia mocno ucina i podwyższa wiek. W Niemczech tez coś kombinują. -
Przez galakty · Opublikowano
W jaki sposób chcesz uciec z IKE/IKZE? Likwidując konto jedynie. To nie PPK (który najpierw zabiorą jeśli będzie brakować kasy). -
Przez Send1N · Opublikowano
Proszę: Z tym że to nie ma żadnego sensu bo ja ten nastaw szlifowałem długi długi czas w dodatku to jest konfiguracja 4x8 a nie 2x16 i jest to jedyny proc na am4 gdzie przy tak wyżyłowanym ramie SOC jest stabilne poniżej 1v na wszystkich innych ryzenach musiałem dawać nawet do konfiguracji 2x8 po 1.1v albo i wyżej a jak swego czasu wsadziłem 5800x3d to okazało się ze mogłem zejść do 0.98v przy 4x8 3800mhz U autora nie trzeba nic kombinować, ten ram powinien działać na xmp 3600mhz przy dwóch modułach beż żadnych poprawek jeżeli wszystkie części były by w pełni sprawne tak jak 99,99% ZEN'ów 3 to robi -
Przez Sirias · Opublikowano
Nie widziałem by ktoś tutaj to wrzucał: https://tftcentral.co.uk/articles/does-oled-have-a-black-crush-problem-understanding-and-testing-oled-shadow-detail
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi