Wasze utwory na 29 listopada (zamknięcie PCLab.pl)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Nie wiem czy było na pclabie, czy znacie, ale co do cyfr, to używam taką stronkę: https://psprices.com/region-pl/index Jest ona wyszukiwarką, pokazuje rekordowe niskie ceny i nie tylko, lista gier, można ustawić alert z powiadomieniem, nie używam wersji premium, która jest dostępna na stronie, nie jest moją intencją nikogo tu namawiać na takie praktyki. Korzystam z tej strony by na przykład sprawdzić czy dana gra ma lepszą cenę, czy warto poczekać, bo niektóre wyprzedaże na PS Store mają niższe % obniżki niż np w święta itp. Może ktoś skorzysta, dla kogoś kto szuka oszczędności to wydaje się dobra stronka. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Zwroc, zawsze mozesz kupic jak cos ponownie i nie mrozic kasy Ja np nie lubie tych zabaw z pc i tv dlatego wole na monitorze grac ale mamy juz oledowe monitory wiec nie ma problemu. Na TV tylko i wylacznie konsola, klikam i gram : D -
Przez blabla123 · Opublikowano
Zapomniałem, a nie sprawdzę już. Udało mi wyrwać tanio coś większego () więc ten poszedł w świat. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Ja na razie nastawiam się na stalker i msfs 2024, szczerze żeby w pełni pograć na telewizorze brakuje mi tylko kabla hdmi 2.1, który jest juz w drodze. Do tego ogarnąłem displayfusion, on się zajmie wczytywaniem profili ekranów więc jednym kliknięciem przerzucę się na tv więc wygoda powinna być taka sama. Zostawiłbym sobie ta konsole i kupił naped ale czuję, że znowu będzie leżeć 6 miesięcy i w nic na niej nie zagram.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi