Wasze utwory na 29 listopada (zamknięcie PCLab.pl)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
Spoko, to siłą rozpędu możecie mi jeszcze w bieszczady przywieść ale najpóźniej w sobotę wieczorem, bo niedziela to będzie szpil :> -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Widać, że skaczesz tylko po "mediach", bo pewnie nie sprawdziłeś dlaczego uważa to za tak zły deal? W "mediach" wstawili tylko 37s clip Chips ACT zachęcał firmy różnymi benefitami itp., a Trump chce regulować to poprzez podatki, aby z czasem bardziej opłacało się im produkować coś na miejscu, niż sprowadzać. Tak to USA miałoby wywalić mnóstwo pieniędzy, aby sfinansować ich fabryki, a Trump chce aby to oni zainwestowali swoje. Tutaj zaczyna się wypowiedź i trwa długo, gdy ktoś chciał usłyszeć więcej niż 37s: -
Przez azgan · Opublikowano
Jak już skończysz to możesz wpaść po drodze do mnie, obczaję tylko Final Fantasy VII Rebirth i mu oddamy . Dzięki . -
Przez blabla123 · Opublikowano
Zależy od regionu, u mnie zazwyczaj jest tanio. Na lokalnej stacji 5,58 niedawno jeszcze płaciłem i to z 3-4 tankowania, a tankuję 2 razy w miesiącu. Teraz 5,68, a na łorlenie 5,8x ale są te jakieś niby rabaty w apce więc może i taniej. W wakacje chyba było -30gr więc jeszcze wychodziło taniej niż tam gdzie brałem o 2-3gr.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi