Ryszawy 403 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Lubię, nawet mam płytkę, chyba jedyną jaką wydał. A to z 2016, Kojima wszystko przewidział, albo zgapił, albo wciąga tyle kwasu, że został żyjącym mesjaszem pop-kultury: Edytowane 25 Czerwca przez Ryszawy 1
Devils1100 29 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) https://youtu.be/GI7tuUXnhXQ?si=-LJ8qDJMHfdUapzN Edytowane 25 Czerwca przez Devils1100
ChrisBgnr 9 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Jest kilka dobrych ścieżek dźwiękowych z gier, które mają zapadające w pamięć motywy muzyczne, ale garstka takich, które chętnie włączam żeby sobie posłuchać od początku do końca. Dla mnie, jako fana retro (chociaż tytuły są współczesne) te dwa poniższe soundtracki to prawdziwe perełki. 1
Zdzisiu 373 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Dobry soundrack buduje atmosferę gry, a tu Lineage 2 robi mistrzowską robotę 1
musichunter1x 1 326 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada (edytowane) W końcu wygrzebałem ten temat Przypadkiem trafiłem na tą grę, gdy chciałem sprawdzić monitor CRT na starszych grach w emulacji... I trafiła się klimatyczna perełka, ale tylko rozszerzona, zapętlona wersja jest w rozsądnej jakości. Edytowane 22 Listopada przez musichunter1x
VRman 2 654 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada Nie znam, ale główny motyw brzmi znajomo czyli na Amigaremix musiały być jakieś niezłe remixy, których słuchałem przypadkiem. Polecam zajrzeć na YT i poszukać, może Ci podejdzie jakiś. 1
spiro 3 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada 8-mio bitowi dziadersi słuchają przeróbek Last Ninja 2 z commodorka. Autorem jest Matt Gray, który po latach wrócił do swojej muzyki, a potem odświeżył inne znane tytuły z tamtego okresu. Poniżej jego wersja a pod nią wersja Katoda 2
Kadajo 7 438 Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu Ogrywając Anthem który zostanie nam brutalnie odebrany przez EA 12 Stycznia 2026, wpadła mi w ucho bardzo fajna muzyka z tej gry postanowiłem wiec sprawdzić kto jest autorem, no i się okazało ze to miła pani, Sarah Schachner która na dodatek zrodziła kilka innych projektów które mi się podobają, ale nie bylem świadomy ze to jej dzieła. Polecam 1
JeRRyF3D 1 731 Opublikowano 45 minut temu Opublikowano 45 minut temu Wielokrotnie o niej wspominałem. Kozaczka! 1
Kadajo 7 438 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Szczerze to aż teraz mam ochotę zagrać w te Asasyny jeśli tam muzyka robi takie klimaty
Kadajo 7 438 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu W jakimś równoległym wszechświecie Anthem to pełną gębą gra SP ze świetnie wykreowanym światem, fabułą i przygodą która stoi na równi z Mass Effect. Tak zmarnowany potencjał, wielka szkoda.
JeRRyF3D 1 731 Opublikowano 36 minut temu Opublikowano 36 minut temu Niestety. Nawet nie ograłem, a jak rozumiem niebawem RIP?
Kadajo 7 438 Opublikowano 29 minut temu Opublikowano 29 minut temu Tak, EA wyłączy serwery 12 stycznia i nie będzie można już w to zagrać. Ja kupiłem gdzieś za 3 czy 6 zl i lecę aby ograć fabule, czy jak to tam można nazwać, bo gra jest zbudowana o multiplayer i coop i na tym ciągle próbuje się bardziej skupić niż na scenariuszu i samej przygodzie. Jakaż by to była fajna zabawa gdyby z tobą latało 3 kompanów i robiłoby się misje i odkrywało ten świat. Zamiast tego mamy grind i wylatujące cyferek z przeciwników, nieustannych upgrade i sklepik, czyli jedno wielkie gówno + liczenia ze w coopie ktoś siary nie będzie robił. Chociaż na szczęście da się grac single, ale nie wszytko. Ogólnie porażka przez to ze to nie jest tytuł SP.
Rekomendowane odpowiedzi