PaVLo 920 Opublikowano 15 Listopada 2024 Opublikowano 15 Listopada 2024 Czekam na równi ze STALKER 2. Grę porównują do Fallout, a to w zupełności mi wystarczy
Spychcio 802 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Zapowiada się ciekawie, obadam w gamepassie.
Lypton 953 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Post-apokaliptyczna Wielka Brytania lat '60 z folkowymi naleciałościami (widać mocną inspirację The Wicker Man) i elementami retro sci-fi? Edytowane 14 Stycznia przez Lypton
Bardak 40 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Widoczki nawet fajne, klimatyczne. Będziem obserwować tę grę. 1
deathrabit 74 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Nieźle może kupie 66,20zł-71.46% mam na alcie w Azji :0
Bardak 40 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Zaczyna mnie ciekawić ten tytuł. Wiadomo czy będzie po naszemu?? 1
PaVLo 920 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca No mnie też ciekawi, bo postapo nigdy za wiele, a gra ma być czymś w stylu serii Fallout, więc dla mnie już to jest powód aby dać jej szansę. Według karty Steam, gra będzie miała tylko polskie napisy 1
Zas 287 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Nie moje klimaty, ale gra - o dziwo! - wydaje się mieć potencjał na całkiem sympatyczną produkcję.
ket_rab 227 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) Widzę że wczesny dostęp będzie 24.03 a premiera 27.03. Na instant klucze steam 150 zł standardową edycję. wczesny dostęp dla wersji delux Edytowane 21 Marca przez ket_rab
samsung70 210 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca kolega z pracy czeka na te gre a ja nie wiem co o niej myslec, zero marketingu, cisza bardzo, chyba nie bedzie to jakas super gra
ODIN85 3 502 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 2 godziny temu, ket_rab napisał(a): Widzę że wczesny dostęp będzie 24.03 a premiera 27.03. Na instant klucze steam 150 zł standardową edycję. wczesny dostęp dla wersji delux W Game Passie od premiery.
Lypton 953 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 4 godziny temu, samsung70 napisał(a): kolega z pracy czeka na te gre a ja nie wiem co o niej myslec, zero marketingu, cisza bardzo, chyba nie bedzie to jakas super gra Rebellion sam grę finansuje, produkuje i wydaje, a nie jest to duża firma. Nie stać ich na rozbuchany marketing.
lamparcicho 697 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Test wydajności: https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/atomfall-benchmarks-pc-performance-analysis/ "All in all, Atomfall is one of the most optimized PC games of 2025. The game can run on a huge range of GPUs, and it does look great." Można? Można!
Sheenek 330 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Trzeba bedzie zagrac jak tylko AC:S skoncze, szczegolnie ze mam zamiar wybrac sie w te rejony za 2 tygodnie
Roman_PCMR 866 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca o kurde. Atomfall wyszlo. Ogram na 100% AC: Shadow skoncze i mozna pykac w kolejna gre.
Kakarotto 730 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Gra pobrana wstępnie i za tydzień będzie pykane. Patrząc po gejmplajach, raczej będzie to gra dla mnie, a że praktycznie za darmo z GP, to źle byłoby nie przetestować przynajmniej tego dzieła.
sideband 1 775 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca W dniu 21.03.2025 o 17:48, lamparcicho napisał(a): Można? Można! A widział jak ta gra wygląda? Jak na 2025 to bida to i wymagania niskie.
Rekomendowane odpowiedzi