Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez samsung70 · Opublikowano
hej hej, przy premierze RE4R ograłem chyba z 10 godzin, ale jakoś mnie nie porwało... chyba pora zrobić drugie podejście i może na niższym poziomie trudności przejśc przez fabułe.. przed premierą Requiem, to chyba będzie w jakiś sposób połączone fabularnie prawda? -
Przez galakty · Opublikowano
Ale wtedy jesteś uzależniony od innych, a ja chcę wejść bo mam np. 1-2h TERAZ a nie w środę o 21:00 I tu EVO na simgrid póki co się sprawdza. Gdzie to? Bo chyba nie simgrid? Zwykłe multi? Obecnie brakuje takich gier dlatego miałem OGROMNE nadzieje na Project Motor Racing. Brakuje nam pomostu, nie arcade i nie sim dla spoceńców, tylko coś co w miarę jest realistyczne, ma kupę aut oraz torów i jest rywalizacja. -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Na razie to nie ma z czego utrzymać tego AI. Mnie Google wczoraj duże limity waliło na pakiecie za 100 zł, aż się zdziwiłem. Na papierze brzmiało dobrze, a teraz permanentne brakuje prądu i wody czy miejsca na centra danych. A pomyśl co będzie, jak ta technologia będzie musiała stać się rentowna -
Przez galakty · Opublikowano
A no, ja się zastanawiam czy build na push robić bo obecnie to brakuje mi tylko glifów i lepszych GA. Tylko same pity są nudne i nic nie dają w zamian, itemy są tragiczne i dużo lepiej jest robić Undercity. A w to że mi mythic wyleci z 3GA to się nie łudzę. -
Przez tgolik · Opublikowano
Dla mnie Predator Prey i Badlands to takie nowe otwarcie serii. Świetne jest też anime (tytułu nie pamiętam). Predator jaśnieje ostatnio w zalewie miałkich sequeli.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi