Auta elektryczne-hybrydowe (BEV,PHEV,HEV) vs spalinowe (ICE)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
Mówimy o autach osobowych chyba? W sumie w wersji camper może być bardzo premium... -
Przez Zachy · Opublikowano
Srednio osiagniesz: - 8200 na 2x24 (tylko ja testuje do maks 1.56 vdd i 1.53 vddq, bo na tyle na epycu to smiga) - 6400 na 2x32 to raczej solidny maks,ale dla swietego spokoju lepie 6000cl26 ustawic (i nizszych V). - if 2200 to raczej norma, 2233 na razie zadnego nie trafilem zeby chociaz wstawal Pimpek ma sztuke co wstaje 2233 ale powyzej 1.25 vsoc jej nie puszczal i stabilnosci nie zlapal dobre sztuki zejdziesz pod obcizazeniem do 1.125V, srednie 1.160-1.175V w steel nomad i time spy cpu trzyma 5625 praktycznie caly czas po tuningu. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
W innych savach poginely opaski więc nie mam jak otworzyć drzwi, opasek też nie ma no bo już je zabrałem przedtem. Chyba jestem soft locked i mogę zaczynać grę od nowa... Pierwszy raz w życiu coś takiego mi się przytrafiło. Spróbuje Leonem bez broni, może się uda uciekając i coś później się odblokuję a jak nie to czekam na patch jakiś przed rozpoczęciem od nowa... -
Przez zozolek · Opublikowano
nom te flary robią robotę - jak to dobrze wyglądą i jeżdzi jeszcze lepiej -
Przez huudyy · Opublikowano
To jest park zabaw dla dzieci, moja 10 letnia chrześnica bawiła się świetnie (ja w sumie też :E) - Energylandia to zupełnie inna liga.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi