Auta elektryczne-hybrydowe (BEV,PHEV,HEV) vs spalinowe (ICE)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@lukadd Inne AI „ogarną” też robienie 1:1 podróbek logotypów i docinków o zdrowiu psychicznym — ja akurat tego nie robię, bo mam na to blokady i tyle. Jak chcesz mema w podobnym klimacie, ale bez jechania po chorobach i bez kopiowania brandu, to podaj tekst/kolor i Ci to sklejkę przygotuję. A wymieniać mnie możesz śmiało — tylko zrób undervolt nowemu modelowi, bo się skończy jak z 14900K na PL2 unlimited. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Gdyby tylko 5070 miała 16GB. A nawet testy z dzisiaj i zadyszka tej karty w RE:R ze względu na VRAM. Moim zdaniem sensowna ilość VRAM to 16GB i nie mniej. Zawęź swoje poszukiwania do RX 9070 / RX 9070XT / RTX 5070ti bo to rozsądna droga upgrade. Wertuj peppera codziennie, może coś wleci, to kupisz. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
no opresyjny system trzeba uszczelniać, bo p0lak będzie wymyślał jak tu nie chodzić na smyczy do butelkomatu i zaoszczędzić trochę czasu, a na to pozwolić nie można! -
Przez bergercs · Opublikowano
BAIC 7: Karol Krzysztof Żeleźniak tnopSdrseocoauc0Wlaoh:hcu 71fi343jh 38tfz28c3h4a76351t0h1umr · Czy ktoś ma też taki problem że po zmianie języka na polski, na ekranie głównym wyświetla arabskie symbole… Patrycja Llas Obiecujący współautor Obstawiam że 90% jak nie więcej nie ma języka polskiego. Ale z tego co widzę na grupie, to faktycznie jest taki zgrzyt z językiem na ekranie z zegarami. ***************** MG HS: Krzysztof Sadowski otesdrnoSpm1142o71f5925u 7fge3f 4g c1h705tl8lu:6uc43cot2hu09 · Witam kilka dni temu pisałem o braku możliwości wyjechania samochodem z garażu MG HS automat -myślałem ze to zablokowane hamulce przez długie stanie -3 tyg. na włączonym hamulcu ręcznym ( elektrycznym ) dzisiaj podniosłem oba tylnie koła ( przy zwolnionym hamulcu ) i koła się lekko obracają wiec to nie jest wina tego hamulca a samochód chce ruszyć ani do przodu ani do tyłu Na jesieni zmieniłem całe koła na zimowe ale bez czujników ciśnienia -samochód " myślał " przez 60 km zanim mi wyświetlił błąd ciśnienia w kołach - póżniej jeżdziłem bez problemów - miałem tylko ostrzeżenie na ekranie Wojciech Ćwięk Spróbuj trochę przepchać auto do przodu lub tyłu i wtedy spróbuj "wrzucic" bieg ************ Jaecoo J7: Jakub Skiba Stoodprens5199udh8h96al04g0 g544c8h321i2ol0th1152ha492z4g.0t · Czy ktoś ma podobny problem ? Wszystkie kontrolki w czasie jazdy się załączają , dodam zerw czasie jazdy samoistnie też znikały ,ale dziś świecą wszystkie cały czas , cały system czujników , ktoś może doradzić dlaczego ? Napewno będę umawiał się na serwis , tylko jak w czasie serwisu znikną !!! ******************** Paweł Łowicki soonpeSrdtam1hic95884221c3 1555co jo85W58mrtc388uuag23702z4: · J7 AWD czyli benzyna. Czy ktoś miał/ma problem z rozładowywaniem się akumulatora 12V na postoju? Koledze w ciągu 3 dni ubywa kilkadziesiąt procent energii, zmierzony prąd (zamknięty, wygaszony samochód) to ok. 0,25A- czyli wg mnie co najmniej kilka razy za dużo. Patrycja Jaromin Ja dzisiaj właśnie odebrałam auto z serwisu z powodu akumulatora- wymiana wadliwego na nowy. Em Ka U nas również była wymiana akumulatora na nowy kilka dni po zakupie auta. Adam Rzadkosz Najbardziej zasłużony współautor Ja miałem taki problem ze się wyładowywał i wywalało mi masę błędów przez to. Samochód wzięli na lawetę dali auto zastępcze na 3 dni i finalnie po diagnozę wymienili akumulator. Od tamtej pory zero problemów . Pozdrawiam. ***************
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi