Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
To inaczej, jak ciężki podajnik do metody mogę założyć do Guru N-gauge Pro Distance Feeder 12ft żeby jej nie złamać przy rzutach z plecionką na 90m? Podpowiem, nie trzeba łowić, żeby wiedzieć. -
Przez hubio · Opublikowano
Bardzo fajny kanał. Tomek jak już porusza kwestie polityczne to robi to bardzo ostrożnie. Skupia się na życiu codziennym. Bardzo lubię ten kanał. Pokazuje po prostu życie ludzi. Ulice. Dworce. Jak coś w jakimś kraju funkcjonuje. Mieszanie w to polityki jest bez sensu. Mam duże zaległości bo ja jestem jeszcze z nim w USA ale z czasem i dotrę na Białoruś i rosję i raczej też obejrzę. Miałem sobie darować USA ale i tak oglądam. To jedyny kanał na YT ze wszystkich jaki oglądam w całości od początku do końca każdy odcinek bez skipowania czy przewijania. Oglądałem wcześniej różne kanały podróżnicze i ten jest moim zdaniem najbliżej ludzi i najbardziej szczery. Jak inni w Afganistanie ograniczyli się do jednego miasta i mieli 2 odcinki to ten wariat po jakiś wioskach i lasach z Talibami się bujał Gorąco (przy okazji) polecam ten kanał. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Na wakacjach 2025 składałem coś podobnego kumplowi. Procesor: AMD Ryzen 5 7500F Tray (567zł) Chłodzenie procesora: Thermalright Assassin X 120 Refined SE (99zł) Karta graficzna: ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB DLSS 4 (1899zł) Płyta główna: Gigabyte B650 EAGLE AX (559zł) Pamięć RAM: GOODRAM IRDM 32GB [2x16GB 6000MHz DDR5 CL30 DIMM] (412zł) Dysk: WD Blue SN580 M.2 PCIe NVMe 1TB (234zł) Zasilacz: MSI MAG A650BN (219zł) Obudowa: ENDORFY Signum 300 Solid (185zł) Suma: 4174zł Patrząc na aktualne ceny z ceneo, to dzisiaj trzeba byłoby dołożyć koło 2500zł lekką ręką. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@galakty dokładnie, teraz ludziom się w głowach przewraca określając tą pogodę jako zimę stulecia... Też wolę jak jest śnieg i na minusie, tylko żeby nie wiało nawaliło kiedyś w listopadzie, stopniało w marcu i było spoko. A nie jak teraz... nawali śniegu, za dwa dni na + i się straszna wujówka robi. -
Przez Gret · Opublikowano
ekspertów internetowych oni na wszystko narzekają, może jeszcze z FB ci eksperci? tam jest taki ściek że raka idzie dostać. tzw: w dupie byli gówno widzieli a najmądrzejsi
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi