Vulc 2 191 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 5 godzin temu, Bardak napisał(a): Typowi gracze są typowi - zobaczyli zwiastun CGI czegoś nowego, jeszcze z podpisem twórcy Wiedźmina i już obwieścili kolejnego zbawcę gamingu. Uwaga, cytuję wypowiedzi obwieszczające zbawcę gejmingu: Filmik wygląda ciekawiej niż ten z Wiedźmina 4. Do obserwacji, ale hajp = zero. Fajnie że action RPG, a nie koleiny soulslike, będę się bacznie przyglądał temu projektowi Klimat jakoś średnio mnie kupił. Dobre-złe wampiry? Eee... I ten design a'la Voldemort... Faktycznie, wszystko się zgadza. Same zachwyty. Typowy Bardak jest typowy. Trailer szczególnie nie porywa, choć ja zwyczajnie nie jestem fanem wampirów. Z pewnością warto obserwować, to nic nie kosztuje. Edytowane 14 Stycznia przez Vulc 1 1
azgan 1 125 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 16 godzin temu, Art385 napisał(a): Wygląda jak Wiesiek, brzmi jak wiesiek, gdzie wady? Aha spakowski pewnie się zesra i powie coś w stylu dejcie mnie pieniądze z góry Wygląda jak dodatek Krew i Wino do Wiedźmina 3 tylko tutaj zrobili z tego całą grę 😁 CGI też podobne 😉 1
Art385 339 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Ciekawe czy już lewactwo próbuje wyłudzić z nich pieniądze za konsultacje Czy może twórcy wydymali ich w ich własną grę. Na trailerze jest dziewczynka, która dostaje krew wampira a więc czyni ją to nie tylko silną postacią kobiecą ale jeszcze transczłowiekiem a akcja rozgrywająca się w Karpatach czyni każdego amerykańskiego genderowego rekietiera niekompetentnym 1
Imm 275 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Naprawdę? Weź z tymi ideologiami, poglądami idź sobie do stosownego tematu. Nie zaśmiecaj i tego. Ile można. Może być transrakieta z akcją rozgrywająca się w Karpatach. Who cares? To jest gra, ma bawić, tyle i tylko tyle. Wracając do tematu, spokojnie czekam na pokaz gameplayu, tak samo jak i z nowego Wieśka, mam nadzieję, że obie gry będą świetne i to niezależnie czy ich bohater/bohaterka jest hetero, bi, trans czy cokolwiek do czego "znudzeni" ludzie na forach, SM, redditach itp mogą się przyczepić, bo przecież to jest najważniejsze w grze. Edytowane 15 Stycznia przez Imm
Lypton 953 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Ja pier**lę, czy każdy temat musi zamienić się w przynajmniej próbę dyskusji o woke? Niektórzy mają ostro nasrane w bani. 41 minut temu, Imm napisał(a): Naprawdę? Weź z tymi ideologiami, poglądami idź sobie do stosownego tematu. Nie zaśmiecaj i tego. Ile można. Może być transrakieta z akcją rozgrywająca się w Karpatach. Who cares? To jest gra, ma bawić, tyle i tylko tyle. Wracając do tematu, spokojnie czekam na pokaz gameplayu, tak samo jak i z nowego Wieśka, mam nadzieję, że obie gry będą świetne i to niezależnie czy ich bohater/bohaterka jest hetero, bi, trans czy cokolwiek do czego "znudzeni" ludzie na forach, SM, redditach itp mogą się przyczepić, bo przecież to jest najważniejsze w grze. Indeed. Baldur's Gate 3 był bardzo postępowy, ale że był świetną grą, to mało kogo to obchodziło. A zrzędy tworzył mody usuwające LGBTQ+ z gry. Edytowane 15 Stycznia przez Lypton 1
JeanPepin 333 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Tym bardziej że jest osobny temat poswiecony tej degrengoladzie
Art385 339 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, Lypton napisał(a): Ja pier**lę, czy każdy temat musi zamienić się w przynajmniej próbę dyskusji o woke? Niektórzy mają ostro nasrane w bani. Indeed. Baldur's Gate 3 był bardzo postępowy, ale że był świetną grą, to mało kogo to obchodziło. A zrzędy tworzył mody usuwające LGBTQ+ z gry. Tak a o co chodzi? Godzinę temu, JeanPepin napisał(a): Tym bardziej że jest osobny temat poswiecony tej degrengoladzie Dej linka choć i tak uważam, że to te zj*by postepowe zaczęły pierwsze ładować to wszędzie w myśl haseł, wszystko jest obraźliwe i wszystko jest rasistowskie a teraz wielki płacz, bo przegrywają nagonkę. Edit: Znalazłem już nie trzeba. Edytowane 15 Stycznia przez Art385
Marvf 67 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Na rozgrzeweczke pod Wiedźmina 4 jak znalazł, nic ponadto.
Keller 726 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 6 godzin temu, Art385 napisał(a): Tak a o co chodzi? Dej linka choć i tak uważam, że to te zj*by postepowe zaczęły pierwsze ładować to wszędzie w myśl haseł, wszystko jest obraźliwe i wszystko jest rasistowskie a teraz wielki płacz, bo przegrywają nagonkę. Edit: Znalazłem już nie trzeba. Zapomniałeś że to wy homofoby jesteście obrażone, że LGBT istnieje i ma się lepiej niż w dawnych czasach lub u islamistów to wy ciągle się pienicie i co rusz poruszacie te wątki nie mogąc zasnąć bez tego
Imm 275 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Panowie, nie kontynuujcie tutaj tej dyskusji, macie do tego stworzony temat, naprawdę nie musicie tego zaśmiecać taką czy inną ideologią. 1
Art385 339 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Godzinę temu, Keller napisał(a): Zapomniałeś że to wy homofoby jesteście obrażone, że LGBT istnieje i ma się lepiej niż w dawnych czasach lub u islamistów to wy ciągle się pienicie i co rusz poruszacie te wątki nie mogąc zasnąć bez tego Ah jak pięknie od razu zaszufladkowany. Kolego ja się was nie boje Ja jak większość jestem zwyczajnie LGBTcontentofobem, bo robicie strasznie ch*j*we gówno w 99% przypadków i tylko o to się tutaj rozchodzi. Jakbyście się chociaż postarali na poziomie ucznia 5 klasy szkoły podstawowej, to nikt by nie wyglądał tak jak poniżej próbując oglądać wasz content. @Imm Już nie będę kontynuował. 1 1
Oldman 462 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 2 godziny temu, Marvf napisał(a): Na rozgrzeweczke pod Wiedźmina 4 jak znalazł, nic ponadto. żebys sie nie zdziwił jak bedzie odwrotnie, poczekamy zobaczymy 1
Keller 726 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) 54 minuty temu, Art385 napisał(a): Ah jak pięknie od razu zaszufladkowany. Kolego ja się was nie boje Ja jak większość jestem zwyczajnie LGBTcontentofobem, bo robicie strasznie ch*j*we gówno w 99% przypadków i tylko o to się tutaj rozchodzi. Jakbyście się chociaż postarali na poziomie ucznia 5 klasy szkoły podstawowej, to nikt by nie wyglądał tak jak poniżej próbując oglądać wasz content. @Imm Już nie będę kontynuował. Pięknie to mnie zaszufladkowałeś pisząc do mnie "was". Nas czyli kto? Jestem dwoma osobami? A może ośmioma? Co o mnie wiesz czego ja nie wiem o sobie mądraliński? No nie kontynuuj, bo i tak twoje wypowiedzi i zrozumienie innych to IQ 30. Zabawny jesteś, że pouczasz kogoś o szkole podstawowej, a sam z niej nie wyszedłeś, ani emocjonalnie ani intelektualnie. Ale to typowe u narcyzów. Duże ego, małe co innego. Edytowane 15 Stycznia przez Keller
Marvf 67 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Póki co zapowiada się wojna obozowa i wzajemne obrzucanie stolcem a społeczność już powolutku szuka punktów zapalnych. Z perspektywy gracza same pozytywy, zapowiadają się póki co 2 dobre gry i z takim nastawieniem do tego podchodzę 1
Marvf 67 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Oldman napisał(a): Przynajmniej zdążył jeszcze dograć rolę , spoczywaj Majorze Edytowane 15 Stycznia przez Marvf
Pentium D 1 157 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Podobno ma być jakiś limit czasowy na ukończenie gry. 30 dni i jak nie ukończymy to od nowa. Cytat Głównym bohaterem gry jest Coen, młody mężczyzna przemieniony w tytułowego Dawnwalkera. Jako istota żyjąca niejako w zawieszeniu pomiędzy królestwami dnia i nocy protagonista nie jest ani w człowiekiem w pełnym znaczeniu tego słowa, ani stuprocentowym wampirem. Coen ma 30 dni i 30 nocy na uratowanie swojej rodziny z niewoli wampirów, a to, czy próbując tego dokonać, poświęci swą ludzką naturę na rzecz przeklętych mocy i głodu krwi, zależy od naszych poczynań oraz dokonywanych przez nas wyborów. https://www.ppe.pl/news/361191/the-blood-of-dawnwalker-ocieka-klimatem-i-krwia-rebel-wolves-pokazalo-mroczny-rpg-akcji.html Edytowane 16 Stycznia przez Pentium D
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Dość ciekawa mechanika, ciekawe jak to w praktyce będzie wyglądać .
Isharoth 597 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia W końcu jakieś nowe, ciekawe IP a nie kolejny remake czy remaster. Nie zdziwię się jak gra będzie ciekawsza od Wiedźmina 4, ale na razie jest zdecydowanie za szybko na takie wnioski. Czekam aż pokażą rozgrywkę. 2
Pavel87 703 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Dość ciekawa mechanika, ciekawe jak to w praktyce będzie wyglądać . No właśnie, to dość niecodzienne podejście szczerze powiem. Jakby ktoś miał z tym problem to pewnie na PC i tak pojawią się mody, które to wyłączą
Lypton 953 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Ciekawi mnie, jak zamierzają to zaimplementować. Bo sama mechanika, w której mamy limit czasu, a wykonywanie zadań pcha licznik do przodu, nie jest nowa i była zastosowana chociażby w Personach i Disco Elysium. W trakcie zwiedzania lokacji czas się zatrzymywał, ale każda interakcja posuwała wskazówki zegara do przodu, a dzień z gumy nie był, więc gospodarka czasem była istotnym elementem. Pewno zastosują ten sam system. Edytowane 16 Stycznia przez Lypton 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia 5 godzin temu, Pentium D napisał(a): Podobno ma być jakiś limit czasowy na ukończenie gry. 30 dni i jak nie ukończymy to od nowa. Dziwne ten limit biorąc pod uwagę, że gra ma mieć otwarty świat. Czyli część zadań nie będzie można ukończyć, bo się nie wyrobi w czasie? Albo może będzie to dotyczyło tylko głównego wątku? Trzeba czekać na więcej info.
Pavel87 703 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Wyjaśnienie odnośnie tego limitu czasowego https://www.gry-online.pl/newsroom/uplyw-czasu-w-nowym-mrocznym-rpg-weteranow-wiedzmina-3-odegra-waz/z22c076 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia Żeby nie było tak jak w Metaphor: ReFantazio, bo tam przy zrobieniu aktywności cały dzień mijał.
Rekomendowane odpowiedzi