Kris194 4 713 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia To mówicie, że pracuje nad tym około 100 osób? No cóż, lepiej 100, które ewidentnie wiedzą co chcą zrobić niż 500, które się będą motać i 5 razy zmieniać wizję projektu. 1
Zas 287 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Klimat jakoś średnio mnie kupił. Dobre-złe wampiry? Eee... I ten design a'la Voldemort... 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Desing mi bardziej przypomina nazistę z Outpost Ogólnie klimacik jest, ale do wampirów mam obrzydzenie...
tuhmunud 207 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Godzinę temu, DITMD napisał(a): ciekaw jestem czy nasz bohater musi się odżywiać krwią Mówili, że musi. Ma mieć to znaczenie przy rozmowach, trzeba się odżywać krwią tak, żeby nie stracić podczas rozmowy kontroli, żeby nie zamordować naszego interlokutora. Z zaprezentowanego lore, żeby zmienić się w wampira, inny wampir musi sobie wyrwać jeden z zębów i wbić w serce człowieka. Nasz protagonista w kopalni zakaził swoją ranę srebrem i nie przechodzi przez to pełnej przemiany, ale widocznie musi jak wąpierze odżywiać się posoką. Godzinę temu, Kris194 napisał(a): To mówicie, że pracuje nad tym około 100 osób Podczas streama mówili o 120 1
azgan 1 125 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 7 godzin temu, Reddzik napisał(a): Po polsku Dużo z Wiedźmina 3 czuć 2
ODIN85 3 500 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Póki co W4 leży i kwiczy. Szkoda że główny bohater nie jest bardziej znany to byłby lepszy wynik tej gry.
Stjepan 2 376 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Fajnie że action RPG, a nie koleiny soulslike, będę się bacznie przyglądał temu projektowi.
Lypton 953 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Dobry półwampir kontra złe wampiry? Mroczne średniowiecze? Nooo, tak średnio na razie. Nie są to moje ulubione tropy popkultury. Do obserwacji, ale hajp = zero. Edytowane 14 Stycznia przez Lypton 2
Pentium D 1 157 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Filmik wygląda ciekawiej niż ten z Wiedźmina 4. 1
Gość Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Główny bohater z tą łapą wampira wygląda, jak typowy wampir z Wiedźmina 3.
Bardak 40 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Typowi gracze są typowi - zobaczyli zwiastun CGI czegoś nowego, jeszcze z podpisem twórcy Wiedźmina i już obwieścili kolejnego zbawcę gamingu. A jak przyjdzie co do czego to wyjdzie kolejny typowy sandbox i tyle. Tyle, że z wampirami w średniowieczu.
Jaycob 1 934 Opublikowano 14 Stycznia Autor Opublikowano 14 Stycznia 4 godziny temu, azgan napisał(a): Dużo z Wiedźmina 3 czuć Co się dziwić jak to byli z CDPR, reżyserka i muzyka to ci sami ludzie odpowiedzialni za Krew i Wino. Swoją drogą ten dodatek jest o wampirach i postanowili zrobić z tego pełną grę. 10 godzin temu, Zas napisał(a): Klimat jakoś średnio mnie kupił. Dobre-złe wampiry? Eee... I ten design a'la Voldemort... Mi się wygląd podoba, przynajmniej wampir wygląda jak wampir, a nie jak ten od Zmierzchu. 30 minut temu, Bardak napisał(a): Typowi gracze są typowi - zobaczyli zwiastun CGI czegoś nowego, jeszcze z podpisem twórcy Wiedźmina i już obwieścili kolejnego zbawcę gamingu. A jak przyjdzie co do czego to wyjdzie kolejny typowy sandbox i tyle. Tyle, że z wampirami w średniowieczu. Dajesz cytat kogokolwiek w tym temacie, kto by pisał, że ta gra to "zbawca gamingu". Oceniamy to co mamy ten moment.
Pavel87 703 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Trailer spoko, na pewno warto mieć grę na radarze ale czekam na jakiś gameplay. Co prawda jakimś wielkim fanem wampirów nie jestem, ale też przez to sam klimat może być przez to cięższy. Premiera pewnie i tak najwcześniej w przyszłym roku
Bardak 40 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 16 minut temu, Jaycob napisał(a): Co się dziwić jak to byli z CDPR, reżyserka i muzyka to ci sami ludzie odpowiedzialni za Krew i Wino. Swoją drogą ten dodatek jest o wampirach i postanowili zrobić z tego pełną grę. Mi się wygląd podoba, przynajmniej wampir wygląda jak wampir, a nie jak ten od Zmierzchu. Dajesz cytat kogokolwiek w tym temacie, kto by pisał, że ta gra to "zbawca gamingu". Oceniamy to co mamy ten moment. A tylko tutaj ludzie mogą się wypowiadać?? Praktycznie wszędzie ochy i achy połączone z dalszym sr*niem żarem w kierunku zwiastunu Wieśka czwórki. Wiesiek skreślony bo będzie Ciri a tutaj jeszcze wszyscy uchachani bo nie było widać tęczowych naleciałości. 1 1
michaelius33 354 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Biorąc pod uwagę, że Bioware i Obsydian zeszły na psy to trzeba mieć nadzieję, że coś z tych nowych RPGów się przebije. A tu chociaż ludzie z sensownym CV nad tym pracują, więc chociaż średniak powinien wyjść
Imm 275 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Trailer całkiem przyzwoity, a co z tego wyjdzie to się dopiero przekonamy; tak samo jak w przypadku Wiedźmina IV. Żadne ideologie i inne tego typu bzdury mnie nie interesują; bez znaczenia kim jest główny bohater czy jaką ma orientacje seksualną. Gra ma mieć interesującą historię, przyzwoity system walki, rozsądną oprawę i zwyczajnie zapewnić wiele godzin dobrej zabawy, tyle. Ludzie w sieci powariowali na punkcie ideologii i to w każdą stronę, zupełnie bez sensu. Edytowane 14 Stycznia przez Imm 1
dan254 118 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Mi tam się trailer spodobał.Zobacze gameplay i jak będzie dobry to chętnie zagram.
Little Sun 61 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia 2 godziny temu, Bardak napisał(a): A tylko tutaj ludzie mogą się wypowiadać?? Praktycznie wszędzie ochy i achy połączone z dalszym sr*niem żarem w kierunku zwiastunu Wieśka czwórki. Wiesiek skreślony bo będzie Ciri a tutaj jeszcze wszyscy uchachani bo nie było widać tęczowych naleciałości. Widocznie zapowiedź Dawnwalker pozostawiła dużo lepsze wrażenie niż W4, gdzie trailer był nijaki. 1
dawidoxx 974 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Bardziej mnie zaciekawił ten trailer jak w4 1
Kakarotto 727 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Na razie zapowiada się nieźle. I tyle można powiedzieć na tę chwilę.
Art385 339 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Wygląda jak Wiesiek, brzmi jak wiesiek, gdzie wady? Aha spakowski pewnie się zesra i powie coś w stylu dejcie mnie pieniądze z góry
Rekomendowane odpowiedzi