Offtopic Filmowy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Nikt nie wyklucza śladowych rozbieżności Ronson, ale nawet jeżeli będzie różnica, to absolutnie nieistotna. Wystarczy, że wyjdziesz z formaliny i moja czepianie się skończy, to w drugą stronę nie zadziała -
Przez sideband · Opublikowano
9GB wersji będą tylko 3 kostki pamięci, a nie 4 jak w wersji 8GB Poza tym od lat NV klepie różne dziwne odmiany tych samych kart mowa o słabszych modelach. Część dostępna była tylko w wersji OEM i część z nich nie była słabsza tylko mocniejsza pomimo tego samego nazewnictwa. -
Przez VRman · Opublikowano
I wzajemnie. Przynajmniej w kwestii tego, że czepiasz się setny raz pisząc to samo o mnie. Przy czym w 2 na 3 przypadków zazwyczaj kompletnie bez sensu Tym razem popełniłem błąd nie patrząc w tabelkę. Chcesz to usuń te posty i będzie po problemie Właśnie może być. Co nie znaczy, że będzie. Zależy co projektanci zrobią. Nie ma podanego TDP, a GDDR7 pobiera mniej prądu. Pytanie co było z 5050tką i jak skonfigurowane były napięcia dla kontrolera i pamięci GDDR6 w "starej" 5050tce. Do tego zależy co się dzieje w grze, na czym wydajność "wisi" w danym momencie/teście/ustawieniach. Wykluczanie różnicy jest głupie, nie odwrotnie. -
Przez tomcug · Opublikowano
Nie może tak być, bo przecież 5080 też dostanie MFG x6 -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Założę się, że premiera zbiegnie się w czasie z MFG 6x i na slajdach będzie wydajność RTX5080
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi