Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Marvel poszedł na fulla w A24. 

Dla kogoś, kto nie wie - wszystkie przewijające się w teaserze tytuły filmów były wyprodukowane przez studio A24, czyli studio, które pozwala autorom na spełnienie najbardziej odjechanych pomysłów. Można wręcz napisać, że są synonimem ambitnego, autorskiego kina.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano (edytowane)
W dniu 7.03.2025 o 14:41, Katystopej napisał(a):

Mówta co chceta, ja Stathama lubię, jak on i Keanu Reeves aka John Wick odejdą na emeryturę, to się kino kopane skońćzy, bo nie widzę żeby młode pokolenie się do tego nadawało.

Jestem tego samego zdania. Keanu I Jason Statham to moi ulubieni aktorzy od "mordobicia". Ja nie oczekuje od filmów z ich udziałem (tego typu) głębi fabuły. Oczekuje konkretnego klepanska po pysku. I to dostaje 👌 widać regres od kilku lat gdy starzy aktorzy od mordobic zaczęli robić się dziadkami... A młodych wcale nie widać.

Edytowane przez larry.bigl
  • Upvote 2
Opublikowano
W dniu 9.03.2025 o 07:13, larry.bigl napisał(a):

Jestem tego samego zdania. Keanu I Jason Statham to moi ulubieni aktorzy od "mordobicia". Ja nie oczekuje od filmów z ich udziałem (tego typu) głębi fabuły. Oczekuje konkretnego klepanska po pysku. I to dostaje 👌 widać regres od kilku lat gdy starzy aktorzy od mordobic zaczęli robić się dziadkami... A młodych wcale nie widać.

I jest to zrozumiałe, ale niektóre filmy ze Stathamem są tak kiepskie, że ciężko je obejrzeć do końca. Przykładowo Pszczelarz, gdzie bodajże po 30 minutach powiedzieliśmy sobie "enough". Są znacznie lepsze mordoklepki i akcyjniaki (Nobody chociażby). Statham błyszczał najmocniej u Ritchiego, później zdarzały się IMO co najwyżej poprawne produkcje.

• Like 1
  • Upvote 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Edytowane przez EUZEBIUSZ
Opublikowano

Na Globalu widocznie celowo jakość obniżona dla biedaków bez YT premium i więcej wyswietleń niż na koncie srających do Gangesu. Pewnie w YT sobie wymyslili, że więcej zarobią bo ludzie będą chcieli zobaczyć w lepszej jakości.

• Haha 1