Top3 gier ogranych przez Was w 2024r.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
@Spl97 Ja pisałem, że będę zmieniać zasilacz przy zakupie karty, ale z zakupem zasilacza czekam na decyzję odnośnie zakupu karty, wtedy zapewne i tak wezmę zasilacz ATX 3.0/3.1 który ma 12pin złącze dla RTX. Pewnie ok 500zł mnie to wyniesie za 750-850W. Ogólnie nie lubię prądożernych kart, nawet na obecnej niby 225W TDP, ale i tak zrobiłem uv, bo czemuż nie zrobić jak ma to pomóc karcie, bo nie odbija się limitu mocy i nie zbija taktowania. Nie wiem jak to wygląda w przypadku Radeona, bardzo dawno miałem RX 570 8GB, ale wolałbym, żeby nowy RX miał maks 2x 8pin i nie ciągnął 300W+, zapewne customowe mogą mieć podbite moce, zobaczymy jak będzie z referentem, czy będzie na tyle dobry żeby się nim zainteresować, a jak nie to zostaje Szafir i PowerColor. A tu moje dwa filmiki z RX 570, dla pokazania, fajna karcioszka, zmieniłem wtedy gtx 780Ti referent na RX 570 8GB giguś, to był spory boost w nowych gierkach, gdzie stara nie dawała rady, Obecnie taka 7900XT daje na oko z 70-100% więcej FPS. -
Przez kalderon · Opublikowano
Gierki sugerują że może jednak lepiej przycisnąć i iść w szybszy procek, a nie kartę. @kimi Kompa spróbujesz złożyć samodzielnie? -
Przez Kowal_ · Opublikowano
Jeżeli ubezpieczyciel łyknie wymianę piasty i czujnika abs przy uderzeniu w przód w stojące auto to masz duże szczęście bo to na pewno nie od tego. Czujnik abs jest w zwrotnicy i nawet dziesięciokrotne koziołkowanie nie ma prawa na niego w jakikolwiek sposób wpłynąć 😁 -
Przez RTX5090 · Opublikowano
technologicznie to już 2 generacje wstecz. Nvidia ich zaskoczyła FG, po czym AMD wyskoczyło ze swoim FG - MYMY FG ale pokażemy za rok ... O PT mogą tylko pomarzyć ... bądź poogladać na YT o tym -
Przez Badalamann · Opublikowano
Nie no najtańsza wódka nadal wyjdzie pod 50 za litr, powiedzmy 40-45 w promocji, a za 55-60 masz litr finalndii czy stocka w Biedrze czy Lidlu w promocjach, ktore sa po kilka kilkanascie razy w roku. Bocian, całkiem dobry, troszkę taniej nawet. Podobnie whisky, kolo 50 za te marki sklepowe, a po 60-70 jest w promo czerwony JohhnyWalker, niewiele drożej Ballentines. To jest może 30-50% więcej niż najtansze a nie kilka razy. Wina też najtansze jak sa prmo to coś 10-12 zł za 0,75 czy nawet za litr, a już całkiem fajne po 15-20 dostaniesz. Jak się obkupić na promocjach to nawet poniżej tych 15. I najwiecej idzie tych najtanszych i tych właśnie średnich. Te 2-3x droższe to już są na najwyższej półce i schodzi tego mało. Na prezent raczej. Za wino bierze się praktycznie każdy "na wsi" a i w blokach w piwnicach tego sporo się robi. Bimber to tez żaden wyczyn, jak ktoś ma dom jednorodzinny. I to takie całkiem fajne ludzie pędzą, lepsze niż z mety. Dochodzi spirytus, zapewne z przemytu z Ukrainy. Do nalewek równie dobry jak sklepowy a znacznie, często blisko 2x, tańszy. @AndrzejTrg Jakim cudem po paleniu ktoś miałby mieć halucynacje? A 25-30 zł można w mieście powiatowym dostać gram niezgorszego palenia.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi