Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, voltq napisał(a):

Takie zachowanie wg mnie jest nielogiczne ale każdy ma prawo zrobić jak uważa, oczywiście

Nielogiczne to jest udzielac sie namietnie w temacie polityki i pytac po co oddaje sie niewazny glos.

• Confused 2
  • Upvote 2
Opublikowano
W dniu 9.01.2025 o 21:32, ryba napisał(a):

Nielogiczne to jest udzielac sie namietnie w temacie polityki i pytac po co oddaje sie niewazny glos.

No nie wiem, ja też tego nie rozumiem. W wyborach ogólnie nigdy się nie wybiera wymarzonego kandydata.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na Zandberga, a niech chłop ma. Z wieloma jego poglądami się nie zgadzam z drugiej strony ma sporo takich pod którymi spokojnie mógłbym się podpisać. Ponadto wydaje się nie być sprzedajną ***** co jest rzadkością wśród naszej klasy politycznej i warto to docenić.

• Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Zagłosowanie na stanowskiego ma sens  demokracja to idiotyczny ustrój wiec można się pośmiać przynajmniej jak któs taki został by prezydentem z drugiej strony jak wygra Trzaskowski to podniosą wiek emerytalny a ujrzenie kwiku i zdziwienia Polaków bezcenne 

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)

Oddanie nieważnego głosu albo nie pójście na wybory UNIEWAŻNIA wszelkie pretensje, żale i smutki dotyczące całego jego życia! Taki ktoś nie ma żadnego prawa krytykować systemu społeczno-prawnego danego państwa bo nie zadał sobie minimalnego trudu pójścia raz na 4 lata na wybory i oddania ważnego głosu. Coś na co poświęci 30min do godziny czasu raz na 4 lata. Taki ktoś nie ma prawa narzekać na podatki, niesprawiedliwe orzeczenie rozwodowe, za niską minimalną, brak ulg dla przedsiębiorców lub jego zdaniem za duże ulgi. NIE MA PRAWA DO NICZEGO.

Nie będę tutaj jeszcze przytaczał patriotyczno boguojczyźnianych testów, że za wolne wybory nasi przodkowie, czasami dzieci jak w Powstaniu Warszawskim czy ludzie w staliniźmie ODDAWALI swoje życie, jedynie marząc o tym, żeby można było oddać GŁOS! Ale pomyślcie, że kiedyś to było marzenie całych pokoleń.

Edytowane przez hubio
  • Haha 1
Opublikowano

Jakikolwiek kandydat który będzie w II turze, i nie będzie z PiSu, Konfy oraz innych szurowskich partii czy myśli. Może to być nawet Zandberg, ale prędzej w II turze będzie Trzask więc innego wyboru nie ma. Cieszy tak duże zainteresowanie ludzi starających się o fotel prezydenta, ale dobrze wiemy że to jest wojna PiS-PO a reszta tylko kibicuje i udaje że mamy demokracje :) 

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
11 godzin temu, Camis napisał(a):

Trzeba dopisać Bartoszewicza %-)

Jak dobrze pójdzie, to trzeba będzie sporo dopisać patrząc na liczbę chętnych kandydatów z przeróżnych stron, kwestia czy wszystkim chętnym uda się zebrać 100 000 podpisów.

Całkiem możliwe, że będzie w tym roku rekord liczby kandydatów.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 29.01.2025 o 20:08, Spl97 napisał(a):

Nie spotkalem jeszcze nikogo niestronniczego, kto tego imbecyla by wolal po nazwie jaka nadaja (lub wywodza sie od) mu tylko jego wszystke stronnicze media

Patrzac na wynik ankiety, to ja juz nie mam zadnych pytan... 46% glosow na czlowieka ktorego sami rdzenni warszawiacy by na widlach wyniesli

I 11 na leni... ekhem... zandberga 🤣🤣🤣

Edytowane przez SM_M4E5TRO
  • Like 1
Opublikowano

Trzaskowskiego nie szanuję i uważam za totalnego idiotę, nie mogę oddać na niego swojego głosu. W pierwszej turze głosuję na zandberga bo mam do niego największy szacunek spośród tej całej bandy kretynów. W drugiej turze nie oddam głosuję na nikogo, bo wiadomo jaki tam będzie wybór. I nie, nie unieważnia to mojego prawa do narzekania. Nie ważne który z tych ciuli wygra, lepiej nie będzie. 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a):

I nie, nie unieważnia to mojego prawa do narzekania.

Tak sobie wmawiaj, de facto głosując na PiS.

3 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a):

Nie ważne który z tych ciuli wygra, lepiej nie będzie. 

Ale może być sporo gorzej. Nawet profesor Dudek ostrzegał przed Nawrockim. Gość ponoć nie szanuje nawet czegoś takiego jak wolność publikacji naukowych. Do tego powiązania ze środowiskami gangsterskimi i duże ambicje. Oj, może się tu nieźle zagotować w takim scenariuszu i to jeszcze w tej kadencji.

Niektórzy lubią wyparcie ig. Trumpem też ponoć tylko straszyli xd

Edytowane przez Kamiyanx
  • Upvote 4
Opublikowano
W dniu 9.01.2025 o 13:16, Camis napisał(a):

A na kogo mam głosować na konforuska?. 

W nagrodę dostaniesz order bążura i będziesz mógł się wysrać w szalecie za 650 tysięcy.
O ile będzie otwarty i via trocina za bardzo nie nasiąknie wilgocią i nie zmiesza się z błotem :smiech:

Burdel w kraju, obecna władza to same przejęzyczenia, a oni głosują na tęczowego pajaca :bicz:

Serio mamy tu tyle neokomuchów, którzy na czerwonego Adrianka zagłosują?

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

wolisz brązowego Grzesia czy Karolka od sutenerów?

Każdy z nich lepsze niż to ścierwo

6 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Adrian chociaż wygląda na autentycznego chłopa.

Na komuszego kmiota. Ale trzeba mu przyznać, że w tym swoim marksizmie jest autentyczny.

Opublikowano
6 minut temu, Umpero napisał(a):

Każdy z nich lepsze niż to ścierwo

szkoda, że brązowy Grzesiu, który nie ma problemu ze współpracą z ruSSkimi gównami nie jest dla Ciebie ścierwem.

Albo Karolek z IPNu, co zrobił sobie burdel w biurze :E

japierdzielę, skąd wy się bierzecie.

• Like 2
  • Upvote 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...