DEI, LGBT i poprawnosc polityczna w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Darx · Opublikowano
Cześć, szukam lekkiego, małego ultrabooka/laptopa do ~14cali w budżecie do 2500zł, najlepiej nowy. Przeznaczenie to głównie przeglądanie internetu, oglądanie filmów jakiś excel, lekka obróbka graficzna. Może ktoś coś ostatnio kupił i chciałbym polecić, byłbym bardzo wdzięczny -
Przez miro · Opublikowano
tylko i wyłącznie o to mi chodzi , dokładnie ale trudno. -
Przez Send1N · Opublikowano
Lepiej zainstaluj win10 na tym sprzęcie, w przypadku w7 nie masz oficjalnego wsparcia i będzie problem ze sterami usb 3.0 i nvme, istnieją sposoby na modyfikacje lub gotowe mody 7 aby to działało ale na płycie zapewne masz zwykłą wersję Ja polecę od siebie pobranie lustra Win 10 IoT LTSC ze wsparciem do 2032r i utworzenie z niego bootowalnego pendrive jedyne co to trzeba ręcznie dograć jak już zainstalujesz to język polski bo wersja IoT ma na starcie tylko angielski. Zostawiam link: https://buzzheavier.com/yhggy3l1e5oq -
Przez galakty · Opublikowano
Ja co jakiś czas dokupuję za grosze i trzymam. -
Przez Vulc · Opublikowano
No to jest problematyczne z jednej strony, zrozumiałe z drugiej. Podejrzewam, że to pokłosie tematów politycznych i sieczki, która od początku ma tam miejsce. Mimo wszystko to były tylko reakcje, które ostatecznie znaczyły tyle co nic. Czy masz ich dużo czy mało, co to ma za znaczenie? A przynajmniej pomagały śledzić wątki, gdzie się je dostawało, co mi ułatwiało nawigację.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi