tuhmunud 207 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Zdaniem wielu (w tym moim) najlepsza odsłona ciągle produkowanej serii - Medieval 2: Total War. Grałem w sporo nowszych Total Warów, ale Medieval jest nie do pobicia. Dzięki modom na Steamie można zobaczyć, że całkiem sporo osób nadal regularnie w to gra. Jeszcze świetna muzyka Jeffa van Dycka, nie raz manualnie rozgrywałem bitwę, tylko żeby usłyszeć soundtrack Data wydania: 10 listopada 2006 Producent: Creative Assembly Wydawcy: Feral Interactive, Sega Edytowane 15 Stycznia przez tuhmunud 2 1
reddy 152 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 4 godziny temu, Stjepan napisał(a): Widać temat się rozrasta, patrząc na te gry to są to perełki, supergrywalne miodne produkty, a nie te dzisiejsze gnioty. Ten temat to złoto, przypomniał mi o wielu świetnych grach, które wieczorem z przyjemnością sobie odświeżam. 3
Ryszawy 403 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Żeby złagodzić napięcie powierzchniowe, wrzucam bardzo pełnoletnie klasyki. Heretic, Heretic Shadow of the Serprnt Riders, Hexen. Ograne kiedyś i ograne powtórnie w zeszłym roku. Tym razem odświeżone graficznie z użyciem gzdoom, tekstur PBR, nowego oświetlenia itd. Trochę taka nostalgiczna powtórka, po przejściu Quake II w wersji RTX. Ogólnie miło spędzony czas, ale to już nie to co kiedyś. Edytowane 15 Stycznia przez Ryszawy 3
Yedi 277 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Dobra - kolejna gra FAR CRY - gra która zmieniła świat FPP (oczywiście to nie Quake czy Doom ale klasa sama w sobie :)) Edytowane 15 Stycznia przez Yedi 12 1
crush 3 575 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 18 minut temu, Yedi napisał(a): FAR CRY Nie będę oryginalny jak napiszę, że odbiłem się na mutantach. 1 1
Keller 728 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 1 minutę temu, crush napisał(a): Nie będę oryginalny jak napiszę, że odbiłem się na mutantach. Dla mnie gierka była dobra tylko do momentu rajskiej plaży i strzelania do ludzi, potem już fikcja .
maras2574 891 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia W dniu 13.01.2025 o 18:44, reddy napisał(a): To ode mnie taki klasyk: Need for Speed: Porsche 2000 Jedyny słuszny NFS 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Posprzątane, trzymajmy się gierek, bo temat fajnie się rozrasta. 3 5
Ryszawy 403 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 30 minut temu, Yedi napisał(a): FAR CRY Pamiętam fajne AI, mutantów przeżyłem ale pani Valerine to już nie. Jedyny Far Cry, który mi się podobał.
Necronom 431 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Jedyny Far Cry jakiego w ogóle przeszedłem, 2 to już było rozczarowanie srogie a później jakoś minąłem się z tą serią. Ale jedynka bardzo dobra w swoim czasie; ładna, długa i trudna. Ale polski dubbing to była masakra Niektóre odzywki najemników do dzisiaj pamiętam. Edytowane 15 Stycznia przez Necronom 2
Voodoo2 960 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia Gothic - w PL kultowy. Pierwsze 2 części i dodatek fenomenalny. Od zera do bohatera. Nie wybacza błędów i nie prowadzi za rączkę. Producent: Piranha Bytes Wydawcy: JoWooD Entertainment Data wydania: 15 marca 2001 (Gothic) 29 listopada 2002 (Gothic 2) 21 sierpnia 2003 (Noc Kruka) 7
galakty 3 340 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Odbiłem się od tej gry (młody szczyl byłem, za trudna) ale pierwszą misję pamiętam do dziś... Project I.G.I. – taktyczny first-person shooter wydany przez firmę Eidos Interactive 15 grudnia 2000 roku 7 1
daerragh 103 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Ruska gierka, fajny RPG, spedzone setki godzin, kilkurotnie ukonczona, ultra trudny multiplayer, fajny system craftingu, ciekawa fabula z twistem, dobre dialogi. Gra: Evil Islands: Klątwa Zagubionej Duszy Dev: Nival Interactive Premiera: 2000 Kraj: Rosja Edytowane 16 Stycznia przez daerragh 4
MAKU 56 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Producent - Electronic Arts Wydawca - Electronic Arts Data wydania - 2006 1
MAKU 56 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Nie widzę jej na poprzednich stronach albo mam oczy do wymiany. Jeśli było to coś innego ode mnie: Manhunt Producent - Rockstar North Wydawca - Rockstar Games Data wydania - 2004 (PC) Edytowane 16 Stycznia przez MAKU 3 1
galakty 3 340 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Jest szukajka, jeśli każdy wpisze nazwę gry to będzie znajdować
some1 537 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Deus Ex. Klasyk cyberpunk. Konspiracje, nanomaszyny, długie płaszcze i ciemne okulary w środku nocy. Druga część, też już pełnoletnia, niestety nie była tak udana, za bardzo okrojona na potrzeby ówczesnych konsol. Producent - Ion Storm Wydawca - Eidos Interactive Premiera - 23 czerwca 2000 rok 8
Voodoo2 960 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia 33 minuty temu, galakty napisał(a): Jest szukajka, jeśli każdy wpisze nazwę gry to będzie znajdować Myślałem nad tym czy nie zrobić właśnie w pierwszym poście listy i edytować co jakiś czas nie spodziewałem się tylu odpowiedzi 2
Palladino1990 39 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Medal of Honor allied assault i niezapomniane lądowanie na plaży Omaha, i chyba pierwszy tak filmowy FPS. Dopiero Call of duty go pobiło chociaż można się kłócić. Edytowane 16 Stycznia przez Palladino1990 6
Lypton 953 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, daerragh napisał(a): Dev: Nival Interactive O jeżu, ile oni złota stworzyli na początku XXI wieku: - Etherlords - Etherlords II - Silent Storm - Silent Storm: Sentinels - Blitzkrieg - Blitzkrieg II - Heroes V Szkoda, że po Hirołsach coś się tam wykoleiło i poszli w MMO i mobilki, a próba powrotu do dużych gier była klapą (Blitzkrieg 3) i od tego czasu cisza. Edytowane 16 Stycznia przez Lypton 2
Keleris 475 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Na start od siebie dam pierwszą grę. Driver 1999, ostatnio nawet chwilę w nią pograłem. Driver - premiera 30wrz1999PC Zalecane: Pentium II 350MHz 64MB RAM akcelerator 3D Windows 95 12
Palladino1990 39 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) I jeszcze gra którą na pewno każdy kojarzy. Mafia: City of lost Heaven. Jak widzę to taxi to odrazu słyszę muzykę która jej towarzyszy Edytowane 16 Stycznia przez Palladino1990 13
Keleris 475 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Drugą grę która miło wspominam, a jeszcze nie została wymieniona. Colin McRae Rally 2.0 10 grudnia 2000 Wymagania zalecane: Procesor Pentium II 450 MHz (lub kompatybilny) 64 MB RAM 8MB karta graficzna zgodna z DirectX 7.0 Windows 95/98/2000 12
Reddzik 2 777 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Nie grałem, ale piosenka TOP Edytowane 16 Stycznia przez Reddzik 3 1
Rekomendowane odpowiedzi