Kiedyś to było.. gry pełnoletnie ;)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
W każdym bądź razie nie sa złe. W CP daja tyle ile najlepsze 581.29. Wiec na prawdę ok -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Też olałem, bo w 99% ten content nie wnosił żadnej wartości. Głównie było to po prostu levelowanie, bicie ukrytych bossów, i zdobywanie kolorowych gaci, a także motywy zręcznościowe typu plaża - nie wiem na jakiego uja oni tam wrzucili, bo pasowało do tej gry jak garbaty do ściany. W tej grze jechać fabułę główną, delektować się warstwą audio-wizualną i całą resztę olać. -
Przez walewtynki · Opublikowano
900 RPM to czy aby trochę nie przymało ciut? Tylko Be quiet, Arctic, Noctua robią dobre wentylatory? A co byś powiedział na temat Be quiet light wings 140mm PWM w wersji 1500 RPM? Bo o ile nie znoszę podświetlanych łopatek wentylatorów, tak takie podświetlane ringi (obwody) mi się podobają. A może jest jeszcze jakaś lepsza alternatywa do nich? -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Kolega @Pentium D nieraz skarżył się na problemy gastryczne. Myślę, że mam tutaj idealne rozwiązanie dla nowego Szafirka, które może mieć gdzieś pod ręką Żarty na bok - @Pentium D są na tej karcie jakieś plomby i czy backplate ma kontakt z PCB czy tylko jest dla picu? -
Przez Grolshek · Opublikowano
A dla ludzi pracujących samochodem jak nie przymierzając ja co zaproponujesz?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi