Pentium D 2 030 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia No ładnie Aston po tych poprawkach ożył i może do końca sezonu uzbierają 15 - 20 punktów
dannykay 1 121 Opublikowano 24 Sierpnia Autor Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Nie rozpędzałbym się tak. Nadal mają problem z układem napędowym. Honda ciągle w Wczoraj trochę im się przyfarciło. Edytowane 24 Sierpnia przez dannykay
DyndaS 101 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Dla mnie to F1 robi się coraz bardziej nudne. Dużo lepiej się ogląda F3 oraz F2, bo tam się dużo więcej dzieje i są walki. Tona regulacji, zarzadzania, a jak pada, to czerwona flaga. Akurat w tym sezonie prawdziwego deszczu nie było na wyścig, ale wiadomo jak to wyglądało w ostatnich kilku latach. Zastanawia mnie czy kiedyś tego $trolla wywalą, bo bez sensu tylko miejsce okupuje za kasę starego. Teraz Budkowski jest szefem Cadillaca. Ciekaw jestem, czy będzie jakoś próbował wepchać Kucharczyka do F2 po Indy NXT. Chciałbym się przekonać jakie tempo by pokazał.
Pentium D 2 030 Opublikowano Niedziela o 01:31 Opublikowano Niedziela o 01:31 Gasly co odwalił to normalnie szok
Pentium D 2 030 Opublikowano Poniedziałek o 00:49 Opublikowano Poniedziałek o 00:49 Spoko wyścig. Po tym co Leclerc zrobił dobrze, że karma go dojechała. Ferrari to są jednak klauny skoro nawet strategii dla jednego auta nie potrafią ogarnąć. Kimi to już klasa sama w sobie z 19 na 1. Szkoda trochę tego wypadnięcia Colapinto bo może mogliby grać na robienie bufora dla Gaslego, ale po wszystkim ładnie odbił i dowiózł punkty. Co się znowu dzieje z Astonem nie wiem, ale lepiej aby to były awarie niż powrót do taczkowozu.
Pawelek6 374 Opublikowano Poniedziałek o 10:02 Opublikowano Poniedziałek o 10:02 Aston Martin już nie dostarcza poprawek. Były te dwie duże, jedna tuż przed przerwą wakacyjną pakietu aerodynamicznego i druga tuż po wakacjach silnika. Tyle, finito, więcej nic nie grzebią i nie zamierzają przy tym aucie. Natomiast reszta zespołów nadal dostarcza jakieś poprawki. Dlatego pewnie tyle co odbili się od dna i znowu tam wylądowali. Jeśli złapią jeszcze jakieś punkty, to tylko raczej ze względu na wydarzenia na torze w trakcie wyścigu, a nie przez wzgląd na ich tempo wg mnie. Fajnie jakby Audi zdołało jeszcze przeskoczyć Haas-a w generalce. Z tych nowych zespołów mają niezły debiut. Nie kumam za to Renault w motorsporcie, czyli Alpine. Pozbyli się w tym sezonie swojego silnika, który przynajmniej wg mnie nie był tragiczny pod względem osiągów. Przez te wszystkie ostatnie lata na onboardach z telemetrią nigdy nie widziałem jakiegoś wyraźnego braku prędkości na prostych ich auta. Co innego Ferrari 2020 - 2021 po utemperowaniu silnika i początki Hondy 2015 - 2017. W WEC jak w końcu udaje im się nieco podgryzać podium, to mają się wycofać po tym sezonie. Natomiast zespół F1 może się zmienić bardzo mocno, chyba coś na kształt Benettona z lat 90-tych od przyszłego roku. Tylko wtedy nadal mieli swoje silniki, a w tym przypadku nie zostanie nic. A Renault ma potężną historię w motorsporcie i obecnie na rynku aut osobowych również sobie całkiem nieźle radzą, równocześnie rozwijając wszystkie napędy. WTF francuzy? Ferrari... cóż... Tam chyba panuje zbyt silnie włoska konserwatywna mentalność na górze. Nie chodzi tylko o ich zespół F1, ale i samą markę, która z pewnością dokłada swoje do zespołu. Jak nie przebudują zespołu na miarę okresu Schumachera, to w obecnym stanie tam ciągle będzie jakieś "ale" odnoszę wrażenie. LEC nadal uważa się chyba za złote czerwone dziecko stajni pomimo lat.
Pentium D 2 030 Opublikowano Poniedziałek o 18:11 Opublikowano Poniedziałek o 18:11 8 godzin temu, Pawelek6 napisał(a): Aston Martin już nie dostarcza poprawek. Były te dwie duże, jedna tuż przed przerwą wakacyjną pakietu aerodynamicznego i druga tuż po wakacjach silnika. Była mowa o trzech pakietach jeszcze przed dostarczaniem tego pierwszego. Coś się zmieniło? Ciekawy będzie Madryt i nowy tor
Pawelek6 374 Opublikowano Poniedziałek o 19:09 Opublikowano Poniedziałek o 19:09 @Pentium D tutaj info: KLIK. Ogólnie pilnuje tej strony pod kątem informacji. Tylko nie polecam tam zaglądać do komentarzy pod newsami, bo poziom nie raz jak w u nas w politycznych 1
Rekomendowane odpowiedzi