Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Blades of Fire to nowa gra studia MercurySteam, czyli twórców Castlevanii: Lords of Shadow. Produkcja została ujawniona kilka tygodni temu, a zadebiutuje już 22 maja. Deweloperzy nie zdecydowali się na długą kampanię marketingową, ale najnowsze opinie dotyczące tytułu brzmią naprawdę dobrze. W Blades of Fire wcielimy się w fałszerza i wojownika, który po osobistej tragedii otrzymuje „magiczny młot, który pozwala mu wejść do kuźni bogów”. Aran de Lira wierzy, że będzie mógł stworzyć broń, która pokona siły Królowej Nerei. (...)

---PPE---

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Czekam mocno bo mam przeczucie, że ta gierka będzie dla mnie taką samą niespodzianką i miłym zaskoczeniem jak to miało miejsce w przypadku ubiegłorocznego Banishers :) 

Szkoda tylko, że nie będzie chyba polskich napisów wg tego co pokazuje karta gry na stronie Epic'a no ale mówi się trudno :D 

Opublikowano

Castlevania: Lords of Shadow to była świetna gra w swoim czasie, ale to, co jest wyżej? Moim zdaniem nie wygląda zbyt dobrze. Brakuje inspiracji. Nie ma tu nic, co by mnie przyciągnęło do grania. Nie lubię też tak blisko osadzonej kamery "z ramienia" w TPP. 

Opublikowano
6 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Castlevania: Lords of Shadow to była świetna gra w swoim czasie, ale to, co jest wyżej? Moim zdaniem nie wygląda zbyt dobrze. Brakuje inspiracji. Nie ma tu nic, co by mnie przyciągnęło do grania. Nie lubię też tak blisko osadzonej kamery "z ramienia" w TPP. 

chyba nie ma nic gorszego niz kamera doslownie przyklejona do plecow postaci ktora sie gra :E pamietam w god of war pierwsze co to poszukalem moda ktory pozwalal lekko wycentrowac kamere albo oddalic czy tam fov lekko zwiekszyc(juz nie pamietam ktora opcja dawno to bylo)  i odrazu przyjemniej sie gralo. 

• Like 1