Hollow Knight: Silksong
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeanPepin · Opublikowano
Mi sie w ogole wydaje ze te lvl strasznie wolną wchodzą, też 3 poziom. Teraz bede miał długi quest z Keirą w jaskiniach, mam 4 poziom i smieszny miecz wiec moze byc roznie -
Przez MaxaM · Opublikowano
Nie no jasne. Tyle lat minęło i w większości gier mamy już lepszą implementację. Ciągle będę się opierać na przykładzie Wiedźmina. Pierwotna implementacja reflexa nie jest tą samą co w remasterze -
Przez tomcug · Opublikowano
Jak już, pisałem, nie jest to prawda. https://ithardware.pl/testyirecenzje/sprawdzamy_jak_dziala_nvidia_reflex_test_opoznien_w_fortnite_i_valorant-14462-2.html W takim Fortnite lata temu Reflex zbijał laga prawie 2x przy niskim FPS. Nawet dzisiaj masz zarówno takie gierki, gdzie Reflex daje dużo, jak i takie, gdzie daje dość mało. -
Przez PaVLo · Opublikowano
Nie pamiętam już, ale czy za zabicie utopca czy wilka dostaje się aż 1-3pkt doświadczenia? Zabiłem tego już trochę, a nadal wiszę na 1 poziomie i brakuje mi jakiś 140pkt do kolejnego poziomu. Wydawało mi się, że tych punktów powinno dostawać się więcej, a nie 1-3 Gram na przedostatnim poziomie trudności.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi