Kadajo 8 431 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Dobrze ze grafika taka biedna. Będą niskie wymagania
MrKetiw 204 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego 9 minut temu, Kadajo napisał(a): Dobrze ze grafika taka biedna. Będą niskie wymagania Jak dla mnie to może być taka sama jak w 5, nadal się nią zachwycam a w 144 klatkach wygląda jeszcze bardziej obłędnie 🙃
zlotnik 71 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) do wywalenia Edytowane 10 Lutego przez zlotnik
AndrzejTrg 3 063 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) 47 minut temu, zlotnik napisał(a): Mi się gra mega podoba dawno w nic tak nie grałem mam już 350H fakt gra dużo ma bugów ale gameplay jest super akurat mi siadł idealnie Chyba Ci się tematy pomyliły 🙂chyba że wspominasz o FH5 no to nie ma tematu. Edytowane 10 Lutego przez AndrzejTrg
j4z 1 227 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Podobno premiera 15.05 br. dla tych co zapłacą więcej, a 17.05 dla wersji podstawowej.
MaxxGroo 42 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Od strony artystycznej wygląda pięknie, ale jakość tekstur już się zestarzała, widać że to będzie reskin FH5
Phoenix. 5 554 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Graficznie to samo co bylo, nie ma tego przeskoku jak z FH4 na FH5
KiloKush 764 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, Phoenix. napisał(a): Graficznie to samo co bylo, nie ma tego przeskoku jak z FH4 na FH5 A był taki przeskok między FH4 i FH5? Jak dla zima w FH4 była top do tej pory
MrKetiw 204 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ale zima w FH4 była obłędna, do dzisiaj się zachwycam jak to wyglądało
Rekomendowane odpowiedzi