Art385 491 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Czyli norma ja też chyba nie bede się pierdzielił i przytulę za 200 steamową podstawkę jak się na loaded pojawi.
MrKetiw 287 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Ah Ci preorderowcy, żeby was dopadła craszowość 4 1
Dominix 618 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja U mnie preload już od tygodnia poszedł dzięki GP Zależnie od auta będzie odpowiednia kiera xd 4
maras2574 1 223 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) 17 godzin temu, Dominix napisał(a): Zależnie od auta będzie odpowiednia kiera xd Mam tak samo, ale....... nie do FH Tutaj tylko pad Nie powiem że nie, bo w piątce pojeżdziłem trochę na kierownicy, ale tylko tak, dla funu Wyścigu żadnego Ps. 18,6 to temp. ? Idealna Edytowane 8 Maja przez maras2574
Dominix 618 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja 18 minut temu, maras2574 napisał(a): Mam tak samo, ale....... nie do FH Tutaj tylko pad Nie powiem że nie, bo w piątce pojeżdziłem trochę na kierownicy, ale tylko tak, dla funu Wyścigu żadnego Ps. 18,6 to temp. ? Idealna To oczywiście nie głównie pod fh do Ace, F1 czy WRC/Acr. Tutaj 4fun będzie głównie. Temperatura w to tylko chwilowe. Z czasem jak gram rośnie do 25+ 🥵 w małej norze 3x2m to się szybko samym kompem nagrzewa
maras2574 1 223 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Kompa za okno wystaw Ja jak mam latem 25+, to nie ma mowy o siedzeniu przy kompie !!! Ewentualnie w nocy jak się trochę ochłodzi + mały PIZDRYK na biurku żeby owiewał facjatę W gorące dni wolę w basenie na ogrodzie dupę moczyć
Dominix 618 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja 1 godzinę temu, maras2574 napisał(a): Kompa za okno wystaw Ja jak mam latem 25+, to nie ma mowy o siedzeniu przy kompie !!! Ewentualnie w nocy jak się trochę ochłodzi + mały PIZDRYK na biurku żeby owiewał facjatę W gorące dni wolę w basenie na ogrodzie dupę moczyć Ale taka temperatura dodaje immersji podczas jazdy Zawsze sobie okno otwieram i dzwi, do tego mam duży wentylator do którego wlewam wodę i dodaje lód do lepszego chłodzenia
KamcioGF 160 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja To, że nie dali stacji radiowej z eurobeatem to jest zbrodnia.
Zas 462 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja 4 godziny temu, maras2574 napisał(a): a jak mam latem 25+, to nie ma mowy o siedzeniu przy kompie !!! Przy 25 st. C o ja przed kompem nawet okna nie otwieram (zresztą to powinna być normalna temperatura pokojowa)... Ludzie, co za pokolenie - twardym trzeba być, a nie miętkim! Przy 30 st. w pomieszczeniu można zacząć narzekać...
MaxxGroo 91 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja (edytowane) Są jakieś niezależne pierwsze wrażenia ? Jak coś znajdziecie dajcie znać . Edytowane 11 Maja przez MaxxGroo
ODIN85 4 926 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja NrGeek taki zachwycony że już dwie soboty olał z nowym materiałem
j4z 1 873 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Ale wrażenia? Ta sama FH co zawsze. Oby działała dobrze.
Henryk Nowak 1 949 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja (edytowane) 51 minut temu, MaxxGroo napisał(a): Są jakieś niezależne pierwsze wrażenia ? Jak coś znajdziecie dajcie znać . Proszę Jestem fanem forzy od pierwszej części horizon i od drugiej części Motorsport. Odświeżyłem sobie części 3,4 i 5 przed premierą 6. Trójka wspaniała, piękne widoki i klimat, czwórka również była bardzo dobra a piątka... No cóż, niby podobała mi się na premierę, niby byłem zadowolony ale ten pseudo cool klimat mnie odrzucał niesamowicie i jest to jedyna część którą ukończyłem tylko raz. Dlatego niezmiernie cieszy mnie to co gość mówi na tym filmiku, że gra się w to jak w inną grę, jak nie w forzę. Nie wiedziałem, że weterani studia odeszli ale moim zdaniem to może wyjść tej serii tylko na dobre, zresztą widać to na tym filmiku - mapa i widoki są niesamowite a gra wydaje się być bardzo dopracowana. Edytowane 11 Maja przez Henryk Nowak
azgan 1 860 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja 17 minut temu, galakty napisał(a): NrGeek nie jest dobrym źródłem. A dla mnie jest podobnie zresztą jak Quaz9 1
MaxxGroo 91 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja (edytowane) 22 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): Proszę Co ty mi wysyłasz , jego kanał to narzędzie marketingowe, przedłużenie rąk wydawców. Właśnie prosiłem o niezależne treści nie od osób które dostały wcześniejszy dostęp , a od osób które zagrały w przeciek. To jest ten sam case jak przy premierze Forzy Motorsport, YouTuberzy infulencerzy sprzedawali reklamę. Dlatego stary ogarnij się i nie słuchaj tego makaronu który nakręcaja na uszy takie osoby. Edytowane 11 Maja przez MaxxGroo 1
Henryk Nowak 1 949 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja (edytowane) 12 minut temu, MaxxGroo napisał(a): Dlatego stary ogarnij się . To co mówi znajduje uzasadnienie na filmie. Nawet jeśli to jest płatna reklama to pokazuje dużą część gry i można ocenić na własne oczy to co się widzi bez jego komentarza. W zasadzie ja go i tak szczególnie nie słuchałem bo gość kiepsko włada językiem polskim ale właśnie to co widać na filmie wygląda zacnie. Skala mapy robi wrażenie, samo Tokyo jeszcze bardziej. Edytowane 11 Maja przez Henryk Nowak
Phoenix. 7 022 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja https://videocardz.com/newz/forza-horizon-6-files-reportedly-leak-through-steam-days-before-launch
MaxxGroo 91 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja (edytowane) 32 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): To co mówi znajduje uzasadnienie na filmie. Nawet jeśli to jest płatna reklama to pokazuje dużą część gry i można ocenić na własne oczy to co się widzi bez jego komentarza. W zasadzie ja go i tak szczególnie nie słuchałem bo gość kiepsko włada językiem polskim ale właśnie to co widać na filmie wygląda zacnie. Skala mapy robi wrażenie, samo Tokyo jeszcze bardziej. Komentarz jest bardzo ważny, znowu wspomnę Forze Motorsport i Microsoft Flight Simulator 2024 Obie gry na premierę były totalną farsą. Nie mozna było tego poznać po filmach, ani po komentarzu influ youtuberów, ani po gameplayach. Wyszło dopiero jak trafiło do rąk niezależnych graczy. Edytowane 11 Maja przez MaxxGroo 2
Phoenix. 7 022 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Ta gra to zwykly reskin z inna mapa wiec wiadomo czego mozna sie spodziewac bo zadneych rewolucji nie bylo i nie bedzie a jak to bywa na start gry MS stan ich pozostawia wiele do zyczenia
galakty 5 169 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Zawsze może być gorzej, obecnie branża gier to dramat i ja się spodziewam wszystkiego. NO PREORDERS 1 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź