Skocz do zawartości

Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, bergercs napisał(a):

Ciekawi mnie również, jak rządy rozwiążą  "problem" uciekającej akcyzy za paliwo w przypadku elektryków - czy zostanie wprowadzony podatek od samochodu, czy też całkowity zakaz ładowania poza "stacjami" -  bo coś muszą wprowadzić, miliardów nie odpuszczą, ale wtedy będzie kwik tych "jeżdżących za darmo".

Co do BMW z B48 - w miarę dobry silnik.

Chociaż nie. Bo jak będziesz się ładować u ciotki na imieninach, to ciotka nie powinna płacić za Ciebie. Więc pewnie będzie jakaś apka, coś w kierunku elektronicznej książki pojazdu czy jak to nazwać (wiem jedynie jak to po niemiecku nazwać :hahaha: )

No ale jeżdżenie za darmo :E

Edytowane przez marko
Opublikowano

Wsadzę kij w mrowisko. 

Może coś z USA? Tam nie będzie 1.2. 

PS. Ktoś pisał o bezawaryjności Porsche... ;)

To już nie to Porsche co kiedyś, równo o 180 stopni się odwróciło. Dobrze że prosiaki mają ludzie co nie jest ich to jedyne auto ;)

Opublikowano

Tak przeglądam sobie ogłoszenia i filmiki na YT i jednak mazda mnie najbardziej przekonuje. Brak GPFa turbo i innych EGRów, silnik idealny na krótkie odcinki. Do tego wygląda :E

Z USA nie chcę, szukam auta z polskiego salonu z jak najlepszą historią. Chciałbym auto tak jak już pisałem, najmniej problemowe na wiele lat. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...