Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Zobaczcie co sobie polecają do nowych samochodów Ktoś inny pytał, czy też się zdarza że Omoda sama w nocy otwarła okna kilka centymetrów -
Przez Keleris · Opublikowano
W mojej opinii do ciężarówki szukałabym jak najbardziej energooszczędne komponenty, taki rtx 5080 swoje też waży i szkoda uszkodzić pcb przy slocie pcie więc myślę że najlepsza była by obudowa leżąca na boku. Miałem też pomysł z mini PC tylko moja konfiguracja było pro akumulatorowa i całość mieściła się w 120w - 140w ale szybko porzuciłem ten pomysł bo rozkładanie tego na pauzie było mocno irytujące, brak miejsca na myszkę, klawiaturę, pajęczyny kabli, więc laptop szybko wygryzł zamysł z PC. Druga sprawa to taki zestaw co łyknie grubo prądu to raczej przetwornica zasilana z gniazda zapalniczki 24v -15a może już nie podołać, pełny sinus to obowiązek, na modyfikowanej sinusoidzie u mnie pc działał ale zasilacz buczał jak jakiś transformator. Ogrzewanie postojowe mokre też podgrzeje podzespoły, chociaż to bardziej problem laptopa, pc zapewne na wyrze będzie leżał. -
Przez DarkeVo · Opublikowano
@Lameismyname dzięki. Tak odnosiłem sie głównie do risera. Mam riser cooler master 4.0 i jak widać elegancko pracuje na 5.0 gdzie jak czytam ludzie kupują specjalnie 5.0 za większe pieniądze a nie chce im to działać i mają więcej problemów tylko -
Przez ODIN85 · Opublikowano
W końcu poprawna interwencja coś dają te jego filmy. . -
Przez ODIN85 · Opublikowano
To kiedy ten atak bo nie wiem czy na ferie lecieć
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi