Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@huudyy

Ale to wersja z pakietem terenowym Crosstar active. Jest też normalna Elegance i imo wygląda normalnie. Jak dzisiejsze miejskie auto, które nie jest statkiem kosmicznym z chin

honda-jazz-podstawowa-cover.webp

Hyundai? 8:E

Edytowane przez Petru23
Opublikowano
3 godziny temu, huudyy napisał(a):

Moja powiedziała, że szkarada, zwlaszcza W tym kolorze :E

W ogóle kobyety to mają chyba mocne skrzywienie kolorystyczne, też jeśli chodzi o samochody. Taka jedna mi mówi, że biały to totalnie niefajny kolor (jakiekolwiek auto), dwie inne że srebrny to paskudny kolor (:smiech:), a jeszcze inna, że srebrny bardzo ładny.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Kup sobię beeee pięć w 1.9tdi jak nie będzie cię stać na olej napędowy to zawsze możesz wlewać cokolwiek ale żeby miało w nazwie olej, np. olej silnikowy*zużyty, olej po frytkach, opałówka czy nawet kilka litrów benzyny do tego całego miksu i będzie się cieszył jaki ma kaloryczne dobre paliwo :D:D Ale żeby był komfort z jazdy to polecam już poliftowe 2001

Edytowane przez Pan Ciastovy
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Kyle napisał(a):

W ogóle kobyety to mają chyba mocne skrzywienie kolorystyczne, też jeśli chodzi o samochody. Taka jedna mi mówi, że biały to totalnie niefajny kolor (jakiekolwiek auto), dwie inne że srebrny to paskudny kolor (:smiech:), a jeszcze inna, że srebrny bardzo ładny.

Moja zastrzegła na wstępie, że ma być czarny, cały czarny z ciemną felgą. Z trudem przebolała kilka srebrnych listewek na przodzie. W środku też chciała czarno.

Dla niej białe to dla PH, srebrne jak taksówka a kolorowe są brzydkie.

Także wyjątkowo tu nie było żadnych dyskusji.😳

😳

Edytowane przez Petru23
Opublikowano

@bergercs
No tak, bazowałem na standardowej wersji;
Polift z pełniejszym zderzakiem z wyższej wersji wypo (1/2 zdjęcie), czy jak na 3cim foto przedliftowy SportWay (GT w Ameryce Płd.) + 17/18" koło już coś tam daje...
Stąd u mnie wpadł SportWay, mimo o wspaniałego 2.0 140KM Nissan/Renault :E.

Ameryka płd. w polifice dostała też GT-Line i GT2 (GT/GT2 z jedynym słusznym F4Rt 180/190KM):
image.thumb.png.53fe3f80be32e0ac047b1d4923cf12df.png

Także poliftowy przód, pełny zderzak + dokładki boki/tył jak przedlift + inne lampy tył.

Opublikowano (edytowane)

Po Hondzie Jazz możecie jeździć ale autko niezawodne. Nie wiem jak nowsze generacje ale mając dwójkę nie musiałem przy niej robić absolutnie nic. A i bardzo użyteczne. Paxa z Ikei 2,36 wysokości w kartonie przewiozłem z zamkniętą klapa. No cwaniaki, do którego innego małego pierdka tak lekko wejdzie?

Gdybym musiał kupić auto tu i teraz, coś do 20k do miasta to byłby raczej jazz.

A skoro laski na jazza 2 wyrywałem I testowałem z nimi samochód to nie mógł być tak brzydki 😆 może to czarny kolor..WHO knows.

Edytowane przez larry.bigl
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Kyle napisał(a):

Podoba mi się. Jednak wolałbym hybrydę z benzyną bez turbo.

Tam jest wolnossące 1.8.

11 godzin temu, Kyle napisał(a):

... kiedy wreszcie nowa Toyota Yaris? (nie GR sport, czy zafajdany cross, tylko zwykła Yaris)

Pewnie za 2-3 lata. Obecny Yaris pojawił się w połowie 2020r.

11 godzin temu, wallec napisał(a):

Renault Clio full hybrid E-Tech: 5-miejscowy hybrydowy samochód miejski

Nie wiem co tam od kilku lat ćpają w Renault ale niech nie zmieniają towaru bo ewidentnie im siadł. Po "mdłych" Kadjarach i Kaleosach kreska im się wyostrzyła. Rafałek, Espace po liftingu, teraz nowe Clio. Jest ok :metal: Hybrydy z silnikami wolnossącymi. Jeszcze jakby do najmocniejszej hybrydy zamiast 1.2T dawali wolnossące 2.4 od Mitsu byłoby ideolo.

Jedna rzecz mi się nie podoba w nowym Clio:

image.thumb.png.32e6d06ee59f535834157c30ba1103ef.png

Ewidentnie brakło pomysłu. Pionowy plastik, serio?

Edytowane przez trepek