trepek 1 345 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października OMG! Chyba ktoś wziął podwójną dawkę podczas ćpania Co by nie mówić - takie gadżety są fajne. Przypomniało mi się, jak 20 lat temu... yyy już prawie 30 lat temu! New Bettle miał w opcji wazonik na kwiaty. 1
huudyy 2 837 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 17 minut temu, trepek napisał(a): Co by nie mówić - takie gadżety są fajne. I stawiam, że za 20 lat będą warte majątek, bo mało kto się na nie zdecyduje, a pasjonatów pewno kilku będzie 2
galakty 3 312 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 48 minut temu, trepek napisał(a): New Bettle miał w opcji wazonik na kwiaty. Pięknie będzie podczas czołówki, niech jeszcze cekiny na kierownicę nakleją.
trepek 1 345 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października @galakty A co ma być podczas czołówki? Czym taki wazon jest gorszy od telefonu w uchwycie, kamerki na szybie, zapachów wpiętych w kratki czy luźnych przedmiotów w schowkach? Śmiem twierdzić, że VW przeprowadziło crash testy z takim wazonikiem bo jest to akcesorium OEM. 2
marko 714 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października W USA jest na pewno zbanowane, bo można tam wsadzić kaktusa
trepek 1 345 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Uff, dobrze, że do pełnowymiarowych cupholderów w USA nie da się wsadzać granatów, bo inaczej byłyby zbanowane, prawda?
Kyle 200 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 7 godzin temu, trepek napisał(a): Tam jest wolnossące 1.8. W hybrydowym najnowszym Renault Clio jest benzyna 1,8l wolnossąca? 7 godzin temu, trepek napisał(a): Pewnie za 2-3 lata. Obecny Yaris pojawił się w połowie 2020r. Yaris II był produkowany 6 lat, więc jest szansa na Yaris V w 2026r.
GordonLameman 8 432 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Teraz, Kyle napisał(a): W hybrydowym najnowszym Renault Clio jest benzyna 1,8l wolnossąca? Szukaj pod hasłem Full Hybrid E-Tech. Zapowiada się w sumie ciekawy zapierdzielacz
Petru23 249 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października (edytowane) 6 godzin temu, trepek napisał(a): OMG! Chyba ktoś wziął podwójną dawkę podczas ćpania Co by nie mówić - takie gadżety są fajne. Przypomniało mi się, jak 20 lat temu... yyy już prawie 30 lat temu! New Bettle miał w opcji wazonik na kwiaty. Także mamy już odpowiedź do kogo kierowany jest ten model samochodu i dlaczego się nie podoba takie rozwiazanie Ale można wyjąć kwiatka, wrzucić kilka kostek lodu i zalać czym potrzeba. A zamiast kabla od kamerki będzie wisiał wężyk od kroplówki i mąż też będzie chętnie jeździł 5 godzin temu, marko napisał(a): W USA jest na pewno zbanowane, bo można tam wsadzić kaktusa Coś innego mi się przeczytało i zastanawiałem się "ale, że jak... wsadzić kut..." 😂 Edytowane 21 Października przez Petru23 1
trepek 1 345 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 15 godzin temu, Kyle napisał(a): W hybrydowym najnowszym Renault Clio jest benzyna 1,8l wolnossąca? Tak, w tym roku zmodernizowali ten napęd hybrydowy i wymienili wolnossące 1.6 na 1.8. Takie same jednostki są w innych modelach renault podobnej wielkości oraz dacii. 1 1
IceMan 103 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Jeździłem Symbiozem z Hybrydą 1.6, całkiem spoko jazda. Przez chwilę rozważałem nawet zakup jakiejś potestówki, bo ładne auto w sumie.
Gret 554 Opublikowano 28 Października Autor Opublikowano 28 Października Mazdy odpuszczam. Moja nowa miłość to 450h tylko muszę zwiększyć budżet 1
Gret 554 Opublikowano 29 Października Autor Opublikowano 29 Października (edytowane) 11 minut temu, trepek napisał(a): Ale RX czy GS? Gs. Tylko mi mi się marzy F-Sport po lifcie na ledach z przodu. Cos takiego Edytowane 29 Października przez Gret 1
trepek 1 345 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października F-Sporty mają fajny licznik z tym przesuwanym pierścieniem na środku. 1
galakty 3 312 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 1 godzinę temu, Gret napisał(a): Gs. Tylko mi mi się marzy F-Sport po lifcie na ledach z przodu. Też choruję na Lexusy... Czy to IS czy GS, ale cena/rocznik powala na kolana
Gret 554 Opublikowano 29 Października Autor Opublikowano 29 Października 4 minuty temu, galakty napisał(a): Też choruję na Lexusy... Czy to IS czy GS, ale cena/rocznik powala na kolana No te 450h to za 10latka 150k chcą... 300h troche tańsze. Tylko to jest auto doskonale dla mnie.
galakty 3 312 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października I wartość też powinno trzymać Spore auto, szybkie, powiedzmy ekonomiczne jak na rozmiar i osiągi, fajne wnętrze.
Rekomendowane odpowiedzi