Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez serwal4 · Opublikowano
Wrzuciłem teraz HDI do siebie i max 50zł więcej (za pakiet OC/AC/Assistance) niż na przełomie czerwca/lipca 2024r; Najtańsze OC do mnie ~500,00 zł (Fluence 2.0 benzyna, 2011r, 107tys. przelot, T-Góry / woj. Śląskie, max zniżki) - podobnie jak rok temu. Moja Mama natomiast na swoje G-Punto 1.4 z 2009r ma wciąż oc na poziomie ~tysiąca zł odkąd w 2022.11 spowodowała kolizję (wcześniej czysta historia, od 2022r zero kolizji). -
Przez some1 · Opublikowano
Chętnie zobaczyłbym tą technikę w VR. Headset z VRR to byłoby coś. Tylko jak to nazwać.... VRR-VR? WRRR? -
Przez janek25 · Opublikowano
U mnie po złości nie przyjeżdżał dwa dni bo chciałem od niego potwierdzenie odbioru Do zabki mam 40m Lepiej sie przejść niż czekać na palanta pól dnia -
Przez eNeSik · Opublikowano
Temat jest niezgodny z regulaminem działu Sprzedam i w związku z tym został przeniesiony do kosza. -
Przez samsung70 · Opublikowano
hej, zauważyłem, że kiedy openai wprowadza jakieś nowe funkcje to rynek UK jest często ignorowany, za każdym razem, chciałem zapisać się do Sory- Sora nie jest dostępna w twoim regionie, chciałem zapisać się na waiting list dla gpt health - to samo - nie dla twojego regionu... czy ma ktoś jakieś informacje dlaczego tak się dzieje? i swoją drogą, jakby ktoś mógł podesłać jakieś zaproszenie do Sory byłbym wdzięczny- o ile już można w UK pozdrawiam
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi