Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
5060Ti 16GB na 0.82V i +1000Mhz + 3000memki 80-125W Do jakiegos mini komputerka piekna karta. Natomiast fakt, że 12GB najczesciej jest ok do 2k, problem sie pojawia raczej jak jest 4k, PT, RR, MFG(x2,x3/x4) i DLSS P/UP. Aczkolwiek tak jak tu tom wspominał, zjeżdzasz troche z teksturami i wsio. Skoro i tak ciagniesz z nizszej rozdziałki tekstury nieco nizsze powinny byc ok. -
Przez indexinfio · Opublikowano
Mój MX100 512 GB także nadal działa pomimo znacznego zapisu. Obecnie jest poza komputerem, ale do któregoś wróci. W ostatnich latach kupiłem sporo dysków SSD. Wszystkie są sprawne, nawet Kingston HyperX 3K z pierwszych serii. -
Przez simon1794 · Opublikowano
dodam jescze że aktualnie mam taki zasilacz : zasilacz SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W uciągnie on i5 14600kf , rtx 3080 12gb , 32GB ram ddr4 3200hz i Msi Pro B760-P DDR4 II czy trzeba kupić nowy zasilacz ? -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Jest też opcja, że po prostu zostawię ten set, kupię drugi zestaw (buda, chłodzenie, wentyle) i będę co jakiś czas przekładał graty między jednym a drugim -
Przez galakty · Opublikowano
Mi w poprzednim aucie się paliły często, ale kostki były upalone i grzały. Po wymianie spokój
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi