Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazłem podobnego wątku, wrzucajmy tu filmy/teksty z teoriami, od tych najbardziej absurdalnych, aż po te które z teorii stały się faktami :D

Ostatnio trafiłem na gościa, który twierdzi, że ptaki to drony :E 

Był gdzieś dłuższy wywiad, ale nie mogę znaleźć :D 

• Haha 1
Opublikowano

Ja się na jednym forum foliarskim dowiedziałem, że choroby typu AIDS czy rak tak naprawdę nie istnieją a to, że ktoś na nie "zachorował" to wynika tylko z wiary w istnienie tych "chorób".

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dobre jest coś co nazywają nową medycyną germańską. Tam powodem chorób są konflikty. Zależnie od tego jaki konflikt i z kim, choruje się na konkretną chorobę. Mieli spory problem, bo wyznawcy im chorowali i twierdzili, że nie mają z nikim żadnych konfliktów. To załatwili takie przypadki w ten sposób, że im tłumaczą, iż mieli konflikty w poprzednim wcieleniu.

Edytowane przez adashi
  • Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, KiloKush napisał(a):

Gordon się śmieje, a facet i jego dzieci wygrali w sądzie miliony dolarów od rządu udowadniając, że FBI działało niezgodnie z prawem. Czy jednak wszyscy Ci prawnicy i sędziowie to szury i idioci :) ?

A to nie można się śmiać gdy ktoś odkrywa świat i ekstrapoluje teorie spiskowe na wszystko? :) 

Opublikowano
W dniu 7.09.2025 o 09:46, Liber8 napisał(a):

Nie znalazłem podobnego wątku, wrzucajmy tu filmy/teksty z teoriami, od tych najbardziej absurdalnych, aż po te które z teorii stały się faktami :D

Ostatnio trafiłem na gościa, który twierdzi, że ptaki to drony :E 

Był gdzieś dłuższy wywiad, ale nie mogę znaleźć :D 

Łaziłem kiedyś z takim dronem na spacery, ale z obstawą. Nie żeby się podśmiechujkiwał, co to to nie, bo miałem kiedyś królika, który namiętnie przegryzał kabel zasilający TV, taki pod napięciem i nigdy nic mu nie było. Dron jak nic...

• Haha 1
Opublikowano

Koleś trafił do nieba. Stanął przed obliczem samego Boga i zapytał go:
- Panie Boże, jak to jest z tym covidem, istnieje, czy nie?
- istnieje i Cię właśnie zabił.
Na to antyszczepionkowiec zaczyna mruczeć pod nosem:
- awruk, ten spisek sięga dalej niż myślałem..

:E

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekwawostka:

YouTube usunął mi dwa razy subskrypcję na jednym kanale i raz na drugim. Oba kanały to byli wojskowi komentujący sprawę Kirka z tym, że bardzo łagodnie bez szurskich teorii. Właściwie to ten pierwszy kanał wiele teorii obalił ale dalej uważa, że 30-06 nie mógł zatrzymać się w ciele, a oficjalna wersja nie trzyma się kupy. Ostatnio na jego kanale dał też post w którym mówił, że użytkownicy zgłaszają mu, że YouTube usunął I'm subskrypcję jego kanału więc nie tylko mnie to spotkało.