RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych dyrektorów. (Wątek zbiorczy)
Z czasem wolnym ostatnio u mnie kiepsko ale w końcu udało mi się przetestować ostatnio naniesiony komputer i wychodzi że jest w pełni sprawny, tutaj był gotowiec i wystarczyło podłączyć i odpalić, na pokładzie windows 98, a tak prezentuję się konfiguracja i wyniki w 3dmark 99 i 2000.
To bedzie raczej sandbox z taka 'ok' fabula. Nic co urwie dupe.
No ale ostatnie gameplaye mnie troche ostudzily, where winds meet wyglada od tego lepiej.
Moi rodzice co miesiąc zimą są "zmuszeni" przez Sportage do bezcelowego zwiedzania pobliskich autostrad, dlatego w zeszłym tygodniu zdecydowali się pozbyć 2-letniej Kii i zamówili nowego Australa
Ale oni faktycznie robią niskie przebiegi i najczęściej krótkie odcinki.
To było pod publiczkę. A komornicy i tak robią co chcą. A jak się nie podoba to składać skargę na czynności.
Zobacz sobie limit zajęć z egzekucji alimentacyjnej na świadczeniach od ZUS i napisz czy można z tego wyżyć.
Chcesz wiedzieć kto naprawdę na tym wygrał? Zwolnienia egzekucyjne ----> rolnicy.
... a ma GPF? Bo istnieją hybrydy z tak czysto spalającym silnikiem, że nie mają GPF (przynajmniej modele wyprodukowane w 2025r takowe można było spotkać).
Rekomendowane odpowiedzi