Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Godlike · Opublikowano
Tak przeglądam ten wątek i czytam co piszecie i coś czuje, że bedzie mi sie trudno odnaleźć w tej grze i będe noobkiem albo tym no bambikiem Od czasów D2 wiele sie zmieniło a w D3 w ogole nie grałem -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
W życiu jeszcze zwrotu na steam nie robiłem, ale nie wiem czy to nie jest jakoś zablokowane, że gra na godzinkę... kupujesz, przechodzisz, robisz zwrot i voilà takie trochę wkopanie się twórców, bo znając ludzi to bardzo duży % skorzysta z takiego systemu. Tak oglądając na tubie, to widzę że są 3 ścieżki i można je raczej bez większego wysiłku zamknąć w 1,5h. Także ciekawi mnie ten 2h zwrot, w tym wypadku. -
Przez Totek · Opublikowano
Daj sobie luz z superkami, nic nie wskazuje na premierę, a nawet jeśli to kryzys pamięci tak podwinduje ich ceny, że odbije ci się to czkawką. Na razie ceny kart są ok, ja bym dołożył to 600zl do serii 70, ale jeśli nie możesz no to w sumie bierz, tyle że w tym modelu te 16GB to jak umarłemu kadzidło. -
Przez MaxaM · Opublikowano
@trepek Zapowiedziany silnik hybrydowy jest rozwiązaniem na tu i teraz aby niwelować obecne kary za każdy gram CO2 ponad limit. Na razie VW jasno wyznacza przyszłość. Za rogiem jest ID.Polo, zaraz potem ID.Cross, a potem ID.Golf i nie będzie nowych odpowiedników spalinowych. Przynajmniej tak mówi VW na obecny moment. Co do imprez firmowych. Przecież to nie są kameralne spotkania przy malutkim stole w 5 osób gdzie nie jako jesteś 'zmuszony' do konkretnych czynności i każdy na ciebie patrzy. To są z reguły duże imprezy. Kto chce ten się dzieli opłatkiem, a kto nie chce, to nie i nawet nikt tego nie zauważy. Trochę szukacie problemu na siłę -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Gdybym nie miał innych gier do nadrabiania to zagrałbym ponownie nawet po 100%. Niestety wielkość i bogactwo świata, jednocześnie nieco zniechęca do ponownego przejścia. Speedruny zacznają kusić, ale jeszcze nie chcę życia na to marnować.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi