Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Nikt poważny nie sprawdza ani sprzętu ani sterowników we wbudowanych benchmarkach. Bez urazy co Ty możesz wiedzieć na ten temat. -
Przez DQH7 · Opublikowano
Dzisiaj przełożyłem podzespoły do nowej obudowy i wszystko śmiga. Sprawdziłem również ten przycisk zasilania w starej obudowie i co się okazało... Po odkręceniu dwóch śrubek plastik wokół włącznika jak i sama płytka były zmasakrowane i pokryte jakimś klejem, gdzie pewnie to on powodował zwarcie. Ogólnie nie warto tego naprawiać. Trzeba wymienić cały włącznik i będzie git. To nie będzie droga operacja. A to naprawdę bardzo porządna skrzynka tak, że to zrobię, aby komuś jeszcze posłużyła. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Chyba niezła okazja i można być jak Clarckson https://m.olx.pl/d/oferta/chevrolet-camaro-2019-zl1-1000-km-quotthe-exorcist-quot-gwarancja-CID5-ID13CMJ5.html -
Przez Pablo1406 · Opublikowano
Dzięki bardzo wam Panowie za rozjaśnienie sytuacji, trochę się obawiałem że tak będzie ale nie ma źle bo maksymalnie ile udało mi się osiągnąć na OC tej karty to +80 MHz na Core Clock oraz +700MHz na Memory clock i było stabilne wszystko wraz z dobrą temperaturą bo 66 stopni to nie przekraczała mi. Jeśli chodzi o zakup karty graficznej z serii 5000 to myślałem nad 5060 tylko obawiam się trochę czy te 8 GB VRAMU będzie wystarczające szczególnie na te +/- kolejne 3-4 lata, czy lepiej dołożyć trochę i kupić 5060 Ti z 12 GB za 1999 złotych bo jestem w stanie tyle wyłoźyć. Obecnej karty graficznej nie mam zamiaru i tak sprzedawać chcę by została ze mną bo powiem szczerze że design tej kart najbardziej mi się podoba szczególnie ten przedni front, który świeci pięknie w odróżnieniu od serii 5000 Gry w które gram to: MSFS 2020/2024, Nowe wydania Tomb Raider, Assassin's Creed Origins oraz Assassin's Creed Odyssey, Phasmophobia, CS2, Euro Truck Simulator 2 + Promods, Rusmap i wiele więcej oraz mody graficzne, Watch Dogs 2, Call of Duty róźne części od starszych aż po nowe wydania, Asseto Corsa, Forza horizon 5 oraz czekam na wydanie nowej 6 części -
Przez sideband · Opublikowano
Tak lepiej HDMI 2.1 DSC będzie w mniejszym kompresować sygnał poza tym HDMI 2.1 ma wsparcie dla dynamicznego HDR - HDR10+ oraz DV jeżeli ma to znaczenie dla kogoś Monitory są bardziej kapryśne jeżeli chodzi o kable jak fabryczny będzie robił problem to trzeba kupić coś lepszego. A przy kablach 3m i dłuższych to lepiej optyka w przypadków monitorów. Oficjalnie od NV nic nie ma, ale trzeba spojrzeć czy nie ma nowszych biosów od konkretnych partnerów
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi