Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Oczywiście. Trafny argument. W UE będzie łatwiej i pewnie taniej. Tylko, że porządna wydajność KC2 dała ogromnego kopa marketingowi gry. To im mocno dodało tak samo jak innym gównianym grom na UE odjęło klientów. To też ma przełożenie na kasę. - masa filmików i newsów o wydajności (świetnej w KC2, gównianej w np. Borderlands 4) - masa osób z tanimi sprzętami decyduje się kupić lub nie kupić gry - rośnie liczba osób nienawidzących wad UE, które gier na UE po prostu nie chcą. Cieszy mnie osobiście to, że wśród nich pojawiają się coraz bardziej znani youtuberzy. "The world is healing" chciałoby się rzec, ale niestety nie widzę nadziei. W 2030r. ten silnik będzie miał praktycznie monopol. -
Przez sideband · Opublikowano
A co miałem widzieć? Skoro mam tą grę na dysku i w nią grałem Ty nie robisz gier i dlatego nie wiesz, że ten silnik ma duże ograniczenia i nie ma tak dobrych narzędzi jak UE. Ta gra od strony CPU leży tak jak jedynka, a graficznie to jest poziom jedynki Ilość NPC ograniczona by nie zamordować CPU. Też potrafi szarpnąć, ale może nie aż tak jak jedynka. Developer robił fikołki by ominąć ograniczenia silnika do tego brak natywnego HDR i technologicznie sporo w tyle względem UE. Praktycznie nikt nie robi większych gier na CE. -
Przez toska78 · Opublikowano
Obie zwieszki były podczas oglądania na YT? Jeśli tak zobacz czy cokolwiek zmieni testowe wyłączenie akceleracji sprzetowej w ustawieniach przeglądarki. -
Przez VRman · Opublikowano
TYLKO Ja się kończę pomiędzy 7-8kHz. Ja i tak będę z niego korzystał (chyba że będzie nowy i lepszy) bo mniej ghostingu to podstawa. Szkoda, że będzie szum i "shimmering", ale to mniejsze zło. Szkoda, że wygląda na to, że nadeszły czasy, że człowiek będzie musiał szukać info który upscaller wypada lepiej w danej grze. -
Przez CryptTM · Opublikowano
@RTXnietylko4060tiUSER W dziale odnośnie kart Intela ludzie ostatnio bardzo dobrze piszą o nich. Może wartałoby zaryzykować, kupić nową, przetestować przez 2 tygodnie i w razie czego - zwyczajnie ją zwrócić. Ale jeśli się okaże, że jest OK, to będzie to najlepsza karta w tych pieniądzach, w dodatku nowa, z gwarancją. Alternatywnie można dostać też nową (jeszcze gdzie nie gdzie) 7700XT. Reszta to tylko zostają używki, niestety.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi