GordonLameman 9 733 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 5 minut temu, Gret napisał(a): Coś im sie pewnie ubzdurało że mają autopilota bo się filmików z tesli naoglądali… Producent nazwał to trybem inteligentnym jazdy 3
SuLac0 595 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia wiekszosc tych "problemow", najzwyczajniej mozna skwitowac memicznym RTFM. 1
Cappucino 353 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Godzinę temu, SuLac0 napisał(a): tu sa jeszcze potrzebne drobne poprawki, natomiast to i tak i tak, juz w tym momencie jest samochod, ktory jest niestety troche lepszy od europejskich konstrukcji typu plugin i ktore najczesciej sa drozsze "niestety" ojej smuteczek Jest trochę niedociągnięć, ale z tym smuteczkiem to nie odlatuj. masz jakąś radochę z tego? Dalej pozostaje kwestia awaryjności i jak te "bajery" będą działać w kolejnych miesiącach. O latach nawet nie pisze.
SuLac0 595 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia @Cappucino jest mi z tego powodu bardzo, ale to bardzo wszystko jedno. jedyne co mnie w tym wszystkim bawi, to efekt zderzenia czesci "specjalistow" ze sciana, z wielkim napisem "rzeczywistosc" 1
Cappucino 353 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 9 minut temu, SuLac0 napisał(a): @Cappucino jest mi z tego powodu bardzo, ale to bardzo wszystko jedno. I tu się mylisz co mnie wcale nie dziwi. Jakikolwiek kryzys który ewentualnie obejmie europejską branżę motoryzacyjną dotknie absolutnie każdego, więc tu nie ma powodu do chichotu. 1
Gość Petru23 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 godzinę temu, SuLac0 napisał(a): tu sa jeszcze potrzebne drobne poprawki, natomiast to i tak i tak, juz w tym momencie jest samochod, ktory jest niestety troche lepszy od europejskich konstrukcji typu plugin i ktore najczesciej sa drozsze "niestety" ojej smuteczek Przecież to antyreklama samochodu. Argumenty jakich użył, np że mniej mu coś tam odpowiada w danym modelu VW lub, że w Mercedesie coś inaczej się obsługuje są trochę na wyrost No ciężko się to ogląda
SuLac0 595 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia @Cappucino masz prawo do swojej opinii, jak kazdy. w mojej opinii, kryzys w europejskim automotive, to nie wylacznie wina chin, czy KE. taka narracja, to populistyczne znalezienie kozla ofiarnego. "ciemny lud to kupi". stwierdzenia, ze "dotknie absolutnie kazdego", to dla mnie poziom narracji w stylu "ratowania kopalnii" i blokowania polityki klimatycznej EU. kompletnie mnie to nie wzrusza @Petru23 no ciezko. gosc tak kombinuje, takie fikolki robi, aby na koncu przez zeby wycedzic, "ze mimo wszsytko jest troche lepiej" widac, ze toczy jakas wewnetrzna walke 1
Gość Petru23 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) @SuLac0 Nie tyle wewnętrzna walkę z samym sobą co chyba już wydał zaliczkę za promo i musi. Nie chce, ale musi rzucić pozytywną puentę Edytowane 31 Stycznia przez Petru23
NotQuite 114 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Dobrze, dobrze, to są "testy" 2-3 dniowe. Czekamy co będzie jak te auta przejadą w większej ilości 100 tys. km i więcej.
Cappucino 353 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) 15 godzin temu, SuLac0 napisał(a): @Cappucino masz prawo do swojej opinii, jak kazdy. w mojej opinii, kryzys w europejskim automotive, to nie wylacznie wina chin, czy KE. taka narracja, to populistyczne znalezienie kozla ofiarnego. "ciemny lud to kupi". stwierdzenia, ze "dotknie absolutnie kazdego", to dla mnie poziom narracji w stylu "ratowania kopalnii" i blokowania polityki klimatycznej EU. kompletnie mnie to nie wzrusza Niestety kolejny raz udowadniasz, ze nie masz bladego pojęcia o tym co się dzieje. Ciekawe podsumowanie: Unia sama się zaora. 15 godzin temu, SuLac0 napisał(a): aby na koncu przez zeby wycedzic, "ze mimo wszsytko jest troche lepiej" widac, ze toczy jakas wewnetrzna walke Za każdym razem podkreśla, że hybrydowe napędy w chińskich autach są bardzo dobre i lepsze od tych europejskich czy nawet japońskich. Ale zwraca często uwagę na fatalne multimedia i źle działające systemy. No ale musisz się przyczepić, ty byś pewno to lepiej zrobił... Edytowane 1 Lutego przez Cappucino
Cappucino 353 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Po zaprojektowaniu i wdrożeniu do produkcji auta testowane na klientach.. Szybko i tanio.
galakty 4 383 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Patrząc na jakość to wcale jakoś tanio nie jest
LYCONE 210 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Niezłe rzeczy. Przypomina mi to chińskie telefony (nie licząc Huawei). Na papierze kozak, ale przy użytkowaniu okazuje się, że antena słabo działa, z tłumaczeniem też nie do końca, brak czegoś, tu coś laguje itd. Wątek na 100 stron na forum, w tym ludzie co chwalą mimo wszystko jak Petru23, ludzie co są agresywni w stylu "to kup japko! Albo szajsunga!", ludzie co mają zapłacone i mówią, że przesiedli się z Galaxy Ultra na Srajomi i teraz dopiero widzą jak działa prawdziwy telefon. Chuuu, że to tydzień po premierze Samsunga, ale on miał i woli chińczyka. Dokładnie to samo dzieje się na grupach tych samochodów
galakty 4 383 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 35 minut temu, LYCONE napisał(a): Niezłe rzeczy. Przypomina mi to chińskie telefony (nie licząc Huawei). Na papierze kozak, ale przy użytkowaniu okazuje się, że antena słabo działa, z tłumaczeniem też nie do końca, brak czegoś, tu coś laguje itd. Wątek na 100 stron na forum, w tym ludzie co chwalą mimo wszystko jak Petru23, ludzie co są agresywni w stylu "to kup japko! Albo szajsunga!", ludzie co mają zapłacone i mówią, że przesiedli się z Galaxy Ultra na Srajomi i teraz dopiero widzą jak działa prawdziwy telefon. Chuuu, że to tydzień po premierze Samsunga, ale on miał i woli chińczyka. Dokładnie to samo dzieje się na grupach tych samochodów Akurat chinole mają lepsze anteny, to taki Samsung ssie pod tym kątem.
SuLac0 595 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego @DjXbeat odnosnie eksportu... UK. to jest jeden z powodow dlaczego np. chery chce produkowac w fabrykach Jaguar Land Rover w UK. jak to mawiaja "psy szczekaja, karawana idzie dalej" Chinese car sales are booming in the UK and it’s not just about the cars doklanie to samo dzialanie widze jezeli chodzi o grupy polskich dealerow.
marko 1 060 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) W poprzedniej firmie chcieli przyoszczedzić na nowych telefonach. Kupili jakieś mocne średniaki chińskich marek. Parametrami wyglądało to naprawdę spoko. W praktyce mój telefon był wymieniony po bodajże 3 tygodniach. Liczba skarg była tak duża, że w zasadzie po pół roku nie było więcej chińskich telefonów w firmie. Edytowane 1 Lutego przez marko
Gość Petru23 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 2 godziny temu, LYCONE napisał(a): Niezłe rzeczy. Przypomina mi to chińskie telefony (nie licząc Huawei). Na papierze kozak, ale przy użytkowaniu okazuje się, że antena słabo działa, z tłumaczeniem też nie do końca, brak czegoś, tu coś laguje itd. Wątek na 100 stron na forum, w tym ludzie co chwalą mimo wszystko jak Petru23, ludzie co są agresywni w stylu "to kup japko! Albo szajsunga!", ludzie co mają zapłacone i mówią, że przesiedli się z Galaxy Ultra na Srajomi i teraz dopiero widzą jak działa prawdziwy telefon. Chuuu, że to tydzień po premierze Samsunga, ale on miał i woli chińczyka. Dokładnie to samo dzieje się na grupach tych samochodów A co ja chwale mimo wszystko? Po kiego mieszasz mnie w jakieś historie?
LYCONE 210 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, marko napisał(a): W poprzedniej firmie chcieli przyoszczedzić na nowych telefonach. Kupili jakieś mocne średniaki chińskich marek. Parametrami wyglądało to naprawdę spoko. W praktyce mój telefon był wymieniony po bodajże 3 tygodniach. Liczba skarg była tak duża, że w zasadzie po pół roku nie było więcej chińskich telefonów w firmie. ALE MIAŁEŚ MOCNOM ANTENE!!! Godzinę temu, Petru23 napisał(a): A co ja chwale mimo wszystko? Po kiego mieszasz mnie w jakieś historie? Fakty, nie historie Albo inaczej: FAKTY HISTORYCZNE! Edytowane 1 Lutego przez LYCONE
Katystopej 1 780 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 1 minutę temu, LYCONE napisał(a): FAKTY HISTORYCZNE! AUTENTYCZNE!
Gość Petru23 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 49 minut temu, LYCONE napisał(a): ALE MIAŁEŚ MOCNOM ANTENE!!! Fakty, nie historie Albo inaczej: FAKTY HISTORYCZNE! Czyli które? Bo ja razie to łżesz
Gość Petru23 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego @galakty Nie za bardzo rozumiem, co wynika z tego materiału poza wskazaniem rozbieżności między wyliczeniami z danych komputera a dystrybutora. W znaczeniu co autor filmu chciał wykazać. Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że te recenzję na YT są puste w treści? Że delikatnie mówią o wadach przysypiając je jakimiś wymysłami, że albo można czegoś nie używać albo wyłączyć albo kiedyś to poprawią? I jeszcze dopytam. Oni to warsztat w namiocie mają czy jak?
8V32 PcLab 434 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 37 minut temu, Petru23 napisał(a): Oni to warsztat w namiocie mają czy jak? To jest "lekki pompowany dach" konstrukcje takie stawia się na wynajmowanym placu, lub gdy jest problem z uzyskaniem pozwolenia na budowę, lub jest taniej niż klasyczny budynek.
galakty 4 383 Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 1 godzinę temu, Petru23 napisał(a): Nie za bardzo rozumiem, co wynika z tego materiału poza wskazaniem rozbieżności między wyliczeniami z danych komputera a dystrybutora. W znaczeniu co autor filmu chciał wykazać. Bo nie oglądasz go regularnie, wtedy materiał może wydawać się dziwny. Oni chinoli dużo testowali w tym ten napęd, także to nie jest pełna recenzja.
Rekomendowane odpowiedzi