Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Na początku spoko, ale szybko stwierdziłem, że to nie dla mnie i sprzedałem VR. Największe wrażenie było za pierwszym razem. -
Przez Sidr · Opublikowano
Grałeś na VR? Wrażenia? Horus byłby idealny do wspinaczki. A to tylko na PS. -
Przez Sidr · Opublikowano
Jak w temacie. Mam w komputerze stary $TB, serwerowy HGST. Mam ustawione w planie zasilania wyłaczanie dysku po 10 min, co powoduje, że codziennie dysk jest kilkanascie, a może kilkadziesiat razy wyłączany. Teoretycznie dysk jest przystosowany do pracy 24/7, co może oznaczać, ze niejest zaprojektowany doczęstego wyłaczania i może nie mieć jakichśzabezpieczeń, co może powodować przyspieszone zużycie. AI to potwierdza, ale AI cześto gówno je i gówno wie. W internecie zdania są podzielone i nie znalazłem żadnego rzetelnego artykułu. Hmm? -
Który zasilacz 850W ATX 3.1? Miał być MSI MPG, miał być Seasonic GX... a zostaje Pure Prower 13M? :O
Przez Zas · Opublikowano
No ja już wybrałem MSI, ale nie dodali do zasilacza płaskiego kabla 24-pin, więc MSi leci na zwrot, a ja wracam do punktu wyjścia. I wiem, doskonale wiem, że tak naprawdę, biorąc pod uwagę wyniki testów i opinie z sieci, od początku wybór powinien być tylko jeden: RM850x. (chociaż MPG wypada niewiele gorzej, to trzeba przyznać). Niestety, z racji tego, że swego czasu jedynym zasilaczem, który mi padł, był inny Corsair, to czuję do niego jakąś irracjonalną niechęć. A przecież Focus GX/Ion 3 - jedyna alternatywa - jest pod wieloma względami gorszy: sprawność, zabezpieczenia linii 5VSB, potencjalnie głośna praca - chyba, że Fractal to ostatnie poprawił w swojej wersji. Inrush current pomijam, bo to chyba nieważne i sam HB nie wie, co i jak mierzy (w nowych raportach RMx ma 101A, a "tragiczny" Focus 65A). No, w Seasonicu bardzo dobrze wypada kontrola napięć, i kuszą mnie kabelki, w poprzednich Fractalach bardzo chwalone i bardzo ładnie wyglądające na zdjęciach. Ale chyba jednak kupię Corsaira. Bo ten poprzedni, który mi padł, to był TX650W... produkcji Seasonica. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Niezla przepasc A w ruchu to dopiero roznica.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi