MadDog 393 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, IceMan napisał(a): no bo wizualnie jest, szczególnie w porównaniu np. do takiej Kia , gdzie króluje czarny tani plastik wszędzie gdzie nie spojrzeć A tym czasem w mojej Kijance ..... welurek na desce, drzwiach, tunel środkowy z aluminium 1
Grolshek 896 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Teraz, bleidd napisał(a): Co to za Kia? Stinger? 2
Gret 827 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, bleidd napisał(a): Co to za Kia? Premium 2
IceMan 136 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 25 minut temu, MadDog napisał(a): A tym czasem w mojej Kijance ..... welurek na desce, drzwiach, tunel środkowy z aluminium podjedź do salonu, wsiądź do K4 w wersji M, będziesz zaskoczony jak można pójść w taniość 1
galakty 4 154 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu K4 niestety regress dla mnie, najgorsza ta kierownica prostokątna... Jak mi się wszystkie Ceedy od 1 do 3 podobały, tak K4 jest paskudna 1
bleidd 801 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu To ja mam chyba na odwrót, K4 mi się wizualnie nawet podoba i jakbym miał brać kompakta to bym rozważał. Poprzednie Ceedy bleh
MadDog 393 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 43 minuty temu, bleidd napisał(a): Co to za Kia? Stinger 33 minuty temu, Gret napisał(a): Premium Nie z tym znaczkiem niestety na masce . Ale buja się fajnie. Można trochę powku.... Passaciarzy na światłach Edytowane 1 godzinę temu przez MadDog
Grolshek 896 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 25 minut temu, MadDog napisał(a): Stinger Nie z tym znaczkiem niestety na masce . Ale buja się fajnie. Można trochę powku.... Passaciarzy na światłach Ja chciałem Stingera, Małżonka XCeeda. Zgadnijcie co mamy?
Kyle 362 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 13 minut temu, Grolshek napisał(a): Zgadnijcie co mamy? ... JAC J7 PLUS? Edytowane 1 godzinę temu przez Kyle
Grolshek 896 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kyle napisał(a): ... JAC J7 PLUS? Z chińszczyzny to ja tylko kaczkę po pekińsku, za resztę dziękuję. 2
GordonLameman 9 522 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nikt komu zależy na bezawaryjnej jeździe i sprawdzonej jednostce napędowej nie wziąłby Chinćzyka
Grolshek 896 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Nikt komu zależy na bezawaryjnej jeździe i sprawdzonej jednostce napędowej nie wziąłby Chinćzyka Jeżdżę firmowym Puretechem więc wiem co to życie na krawędzi. Chyba nawet chińczyk na mrozie go nie przebije... 2 1
GordonLameman 9 522 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Grolshek napisał(a): Jeżdżę firmowym Puretechem więc wiem co to życie na krawędzi. Chyba nawet chińczyk na mrozie go nie przebije... SILNIK ROKU!!!
Grolshek 896 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): SILNIK ROKU!!! WSZECH CZASÓW!!! Edytowane 1 godzinę temu przez Grolshek 1
galakty 4 154 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu Godzinę temu, bleidd napisał(a): To ja mam chyba na odwrót, K4 mi się wizualnie nawet podoba i jakbym miał brać kompakta to bym rozważał. Poprzednie Ceedy bleh No nie mogę, za bardzo zalatuje jakąś Teslą
GordonLameman 9 522 Opublikowano 36 minut temu Opublikowano 36 minut temu K4 wygląda z zewnątrz dobrze. Smuteczek pojawia się jak się usiądzie w środku.
lesiu155 278 Opublikowano 28 minut temu Opublikowano 28 minut temu Dobre, chciałem rzucić okiem na stronie KII na tę K4 w środku - ani jednego zdjęcia, w konfiguratorze też środka nie odwiedzimy 1
Rekomendowane odpowiedzi