Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pavel87 · Opublikowano
Po prostu każdy chce żeby @Ryszawy wrzucił swoje "nastawy" i reshade, żeby każdy mógł się cieszyć grami w takich odcieniach -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Zgadzam się. Już samo porównywanie GTA V do GTA VI jest trochę zabawne, bo mimo podobnego oznaczenia wiekowego, skala i sposób przedstawiania treści są dziś zupełnie inne. GTA VI regularnie przesuwa granice tego, co kiedyś pozostawało w sferze niedopowiedzeń albo było pokazane w bardziej umowny sposób. Dziś wiele rzeczy jest prezentowanych znacznie bardziej dosadnie i realistycznie. Kiedyś patrzyłem na to wyłącznie z perspektywy gracza, ale teraz patrzę też jako ojciec dziecka, które samo gra w gry. To bardzo zmienia punkt widzenia. Dwadzieścia lat temu wiele kontrowersyjnych elementów funkcjonowało jeszcze w pewnych powszechnie akceptowanych granicach. Dziś te granice często są przesuwane albo wręcz zanikają. Ostatecznie wszystko sprowadza się do rodzica. Albo sam interesujesz się tym, w co gra dziecko, rozmawiasz z nim i świadomie wprowadzasz ograniczenia, albo prędzej czy później natrafi ono na takie treści bez odpowiedniej świadomości i przygotowania. -
Przez galakty · Opublikowano
Ja mogę bez problemu na służbowym LCD zrobić takie mazajki w Paint, bo biały też jest odbarwiony... -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Jak 1.8T? Co to za poryte oznaczenie Jeszcze w Mercu rozumiem C63 i 4.0 pod maską, bo te 63 wcale nie musi sugerować pojemności silnika dla kogoś nieobeznanego w temacie. Ale oznaczanie 2.0T jako 1.8T to jest niezły fikołek w każdym razie to jest wykastrowane B207, to powinno być z F40 parowane. 400Nm limitu teoretycznie ale te skrzynie spokojnie biorą więcej na klatę. Moja M32 teoretycznie 320, w praktyce mam 360 po wirusie i chodzi już 7 lat i 100kkm. Ale moja to jest jakiś ewenement -
Przez Kadajo · Opublikowano
Nie chodziło mi o wymienianie wszystkich modów tylko napisanie np. "CP2077 ReShade+Neural Rendering" Albo "CP2077 HD Textures+ReShade+DLSS5 NR"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi