Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
dokladnie, postepowe srodowisko raczej od razu wpisuje nieistniejace wyksztalcenie jak ministra zamiast bawic sie w jakas lewizne te pieniadze nie sa nam juz potrzebne, nie nalezy juz sie bac tej europy XD ja popieram i czekam na ostrzejsze limity zeby biedaki robaki tloczyly sie w zime na przystankach a ja bede mogl sobie przejechac w mniejszych korkach ledwo wstalem i juz mnie bola kaciki od usmiechania XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD moze w warszawie, w Polsce powiatowej zaden problem -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Kadajo wyjaśnijmy raz na zawsze. Ja piszę to co Ja myślę i wyrażam własny pogląd na omawiany temat. Od nikogo nie wymagam aby myślał LUB robił to samo. Masz prawo do własnej oceny i jeśli nie jest ona spójna z moją to nie mam z tym absolutnie żadnego problemu 😀 To sprawa naturalna że ludzie mają różne spojrzenie na problem więc nie powinno być to dla Ciebie novum. Na dzień dzisiejszy to zwykła paplanina, coś jak duma nie o niebieskich migdałach więc nie wkręcaj się przesadnie zuchu 😀 -
Przez caleb59 · Opublikowano
Polecam, ma w środku czapkę więc nie przepuszcza chłodu: https://escapefromtarkov.fandom.com/wiki/SSh-68_steel_helmet_(Olive_Drab) -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Myślę że właśnie priorytet to podtrzymanie uwagi graczy i dopiero jak im wystarczy czasu to naprawiają stare rzeczy. Z tym czekaniem na mecz no to faktycznie lata świetlne za takim Battlefieldem który natychmiast Cię wrzuca do gry. Ale szczerze mówiąc to po 30 min raidu i 10 minutach tetrisa w menu w przygotowaniu do nowego raidu, te 3-4 minuty przerwy jest super żeby wstać od kompa, a nawet czasem to dla mnie za krótko W takim Battlefieldzie mam zawsze problem bo nie wiem kiedy zrobić przerwę Przerwy 6h przy aktualizacji serwerów to przegięcie. Oni mają taki mindset że nie będziemy dokładać infrastruktury skoro po 1 dniu już nie będzie potrzebna bo ruch opadnie. Odwrotnie niż robią inne gry. Ale matchmaking jest szybki w porównaniu tego co bylo 3 lata temu. Miesiąc po wipe już bywały takie pustki że 10 min się czekało na graczy. A mają zrobić chyba tak żeby serwer startował zanim zaczniesz szukać gry. To może skrócić czas do minuty, bo reszta czasu to jest czekanie na ten serwer i graczy. Podoba mi się też frostbite effect bo dużo ludzi biega bez hełmów w tym ja. Można grać MP5 z gównianym ammo nawet. I ten pomysł z seasonal character w którym będą takie smaczki jak wybór perków i dylemat czy wybrać secure container czy coś innego to będzie super fajne, bo będzie można po zabiciu gracza wreszcie coś wartościowego zebrać z niego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi