maras2574 1 274 Opublikowano wczoraj o 10:16 Opublikowano wczoraj o 10:16 Kolekcjonerka niecałe 900zł i nawet gra jest 4 1
AndrzejTrg 3 686 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Niby napisane że Full Game ale tam może być kod 🤣
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Odnośnie kodów - mam na zbyciu jeszcze 3 klucze pozwalające na odebranie tego Tomb Raidera & Star Warsów (w obu przypadkach wersję Steam). Zostały mi po zakupie procesorów Intela.
maras2574 1 274 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Niby napisane że Full Game ale tam może być kod 🤣 Ja tutaj piję do GTA VI Tam nawet kodu nie ma, a kosztuje 1700 PLN !!! 1
AndrzejTrg 3 686 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja wiem, dlatego też napisałem to ironicznie. Edycja kolekcjonerska gry bez gry to już jest znak naszych czasów 2
j4z 2 023 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 15 godzin temu, PaVLo napisał(a): Napisałem priv Dzięki za info.
PaVLo 1 439 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Polecam użytkownika @Radio Tirana , wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Klucz do Tomb Raidera, będzie dostępny bliżej premiery, o czym informuje program Intela, trzeba to zaakceptować, wtedy przyjdzie meil z powiadomieniem. 1 1
Phoenix. 7 191 Opublikowano 55 minut temu Opublikowano 55 minut temu 15 godzin temu, maras2574 napisał(a): Ja tutaj piję do GTA VI Tam nawet kodu nie ma, a kosztuje 1700 PLN !!! Tylko to nie jest kolekcjonerka z gra, ktora dopeiro sie pojawi Wiec porownanie bez sensu.
Rekomendowane odpowiedzi