userKAMIL 1 327 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Ten zwiastun premierowy bardzo fajny. Chętnie sprawdzę na premierę! Ten Silent to coś w klimatach jak ostatni będzie gdzie tą laską chodziłeś i walka wręcz?
DITMD 1 614 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Ten Silent w fpp w ogóle do mnie nie przemawia, raczej Hellraisera sobie ogram
HappyLittleGamer 260 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września 20 godzin temu, Radio Tirana napisał(a): U mnie nowy Control siedzi już w bibliotece Steam i czeka na 24 września W jedynkę grałem pół godziny, więc nie mam żadnych oczekiwań co do kontynuacji. Ja z jedynki bardzo pozytywnie kojarzę soundtrack i tą piosenkę pod koniec gierki która grała w sali kinowej To mi utkwiło w pamięci na zawsze. Ale poza tym to Control jest chyba najsłabszą grą z całej biblioteki Remedy. Niesamowite że teraz zrobili nudniejszą walkę niż w stareńkim Quantum Break. Chciałbym przejść żeby zobaczyć fabułę ale chyba nie zdzierżę tej walki mieczykiem I to na odgrzanej mapie New York z Alana Wake 2
Vulc 2 892 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Kwestia gustu, dla mnie Control to jedna z najlepszych ich gier, a z pewnością nie odbiegającą jakością od pozostałych. Jest świetna historia, jest satysfakcjonujący gameplay, pierwszorzędna fizyka otoczenia i zniszczeń, co zdarza się raczej rzadziej niż częściej. Dwójka znacznie mniej mi odpowiada, przez nacisk na melee, ale zobaczymy. 1
DITMD 1 614 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Goście od soulslike'ów przychylnie się wypowiadają o grze i walce, może nie będzie źle. Zobaczymy.
ODIN85 5 305 Opublikowano 19 Września Autor Opublikowano 19 Września 58 minut temu, Vulc napisał(a): Kwestia gustu, dla mnie Control to jedna z najlepszych ich gier, a z pewnością nie odbiegającą jakością od pozostałych. Jest świetna historia, jest satysfakcjonujący gameplay, pierwszorzędna fizyka otoczenia i zniszczeń, co zdarza się raczej rzadziej niż częściej. Dwójka znacznie mniej mi odpowiada, przez nacisk na melee, ale zobaczymy. Wolno się rozkręcało ale im dalej tym lepiej. Tu jest podobnie podobno.
Vulc 2 892 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Godzinę temu, DITMD napisał(a): Goście od soulslike'ów przychylnie się wypowiadają o grze i walce, może nie będzie źle. Zobaczymy. Chodziło mi raczej o sam fakt, że postawiono na close combat, a nie realizację. Ta powinna być w porządku. Zresztą to co mnie w tej grze kusi, to setting i fabuła, gameplay będzie do przełknięcia, nawet w tej formie.
Reddzik 4 318 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Na GMG mam najtaniej, nawet taniej niż w kluczykowni. Raczej nie będę brać, bo zaraz Wiesiek a ja nadal nie skończyłem Stalkera
Reddzik 4 318 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Tak jest zniżka, na FF7 Rebirth też miałem, dla każdego kto ma konto brąz. W rogu jest XP offers i wtedy ma się taniej. Dodatkowo mam kod na 3%, co da 159zł Zastanowię się, ale muszę poczytać recki czy warto.
Reddzik 4 318 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Wiem, że były, bo mi mignęły ale nie czytałem. Muszę poświęcić te kilka minut na przegląd, zobaczenie może na YT, tutaj coś było wrzucane- chyba, bo nie śledzę do końca tematu z grą. Spokojnie będę chciał to sobie poszukam.
DITMD 1 614 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) 48 minut temu, Vulc napisał(a): Jakąś zniżkę dostałeś, u mnie 199 zł. A jesteś zalogowany? Tę zniżkę ma praktycznie każdy. Edytowane 19 Września przez DITMD 2
userKAMIL 1 327 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Ja taniej niż te 33€ nie znalazłem.
Zas 480 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września 11 godzin temu, DITMD napisał(a): Goście od soulslike'ów przychylnie się wypowiadają o grze i walce To już na bank gra do zapomnienia. 2 1 1
DITMD 1 614 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września GMG już wysyła klucze, swój właśnie dostałem.
Jaycob 3 174 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Trochę bieda. W pierwszym Control rzucanie przedmiotami i destrukcja otoczenia były jednymi z fajniejszych elementów, a tutaj wygląda to na spory downgrade. 1
Ryszawy 974 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) Zacny downgrade jeżeli chodzi o destrukcję otoczenia. Pewnie skala świata sporo większa i nie dało się tak wszystkiego przygotować a The Oldest House jest tylko miejscem do zwiedzenia. Przyznam, że ta kolorystyka z pierwszej części jakoś bardziej tutaj siedzi, no i w Resonant prawie nie ma wolumetryków, które dodawały sporo atmosfery. Ciekawe jak tam porównanie wydajności, bo akurat w tej miejscówce nic się prawie nie zmieniło. Tutaj trochę lepsze porównanie, z destrukcją otoczenia raczej wszystko w porządku, skala gry po prostu większa: Edytowane 22 Września przez Ryszawy 1
sideband 3 386 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września W dniu 20.09.2026 o 01:11, Zas napisał(a): To już na bank gra do zapomnienia. Myślałem, że nic gorszego jak jedynkę nie zrobią. Jak zobaczyłem co się dzieje tutaj jakieś wałki z odciętymi wielkimi głowami i inne bzdury.
Rekomendowane odpowiedzi