Nazwałem go Sebastiankiem, bo się kochamy jeszcze z czasów Laba
to jest ta tak zwana "szorstka miłość" - w sensie, że obaj mamy tego drugie za (tu wstaw obraźliwe słowa) i obaj uważamy, że ten drugi pierdzieli straszne bzdury. Zazwyczaj on coś pisze do mnie, a ja czasem odpiszę, inaczej to raczej się nie zdarza
Ale dzięki za apel o pozytywną atmosferę.
To już pewne. Dwa razy błąd Matrixa nie będzie. Kupiłem RAMy i nie spadły od razu. No to tym razem nie ma opcji innej niż, że ceny przed połową 2027 polecą w dół. Dlaczego? Bo kupiłem kartę i wtedy ją zacznę używać. Nie dziękujcie zawsze chętnie pomagam branży
Nigdy nie grałeś w Forze widzę
Ten silnik tak ma są widoczne doczytywania. Nic w tej kwestii nie zmienili dla tego ludzie piszą, że w zasadzie to wygląda jak FH5
Wróciłem na chwilę zobaczyć czy odbadziewili Diabełka po tych wszystkich szumnych zapowiedziach i chyba jednak nie. Zobaczymy jak ten dodatek nowy, ale żeby to uratować to musiałby być jakości RoS, a nie zanosi się. Czuć, że tam już nad tym nie panują. Statsy na itemkach niby trochę ogarnęli i nie trzeba się doktoryzować nad każdym przedmiotem, ale za to wskaźnik Damage w grze już kompletnie nic nie mówi. Co oni nie znają własnych formuł na których bazie to jest obliczane? Dodaję sobie cechę u kowala do przedmiotu i nawet nie mogę łatwo sprawdzić czy to ma wpływ na obrażenia czy nie.
Rekomendowane odpowiedzi