Wykończenie mieszkania - (najlepiej tak, by mieszkanie nie wykończyło nas...)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Wiele osób tak ma że nie potrafi bez tego grać bojąc się że po cichu coś się przegrzewa bez ich wiedzy podczas obciążenia sam tak dawniej miałem ale mi przeszło, są też takie przypadki że oprócz sięgania wzrokiem w lewy górny róg podczas rozgrywki pacjent co chwile spogląda dodatkowo na watomierz w gniazdku -
Przez hubio · Opublikowano
@lokiju wszystko można co nie zmienia faktu, że mieści się to w pojęciu "prowokacji" 1. «podstępne działanie mające na celu nakłonienie kogoś do określonego postępowania, zwykle szkodliwego dla niego i osób z nim związanych» 2. «podstępna działalność tajnych agentów udających członków jakiejś organizacji, działających na jej szkodę» 3. «działanie lub jego efekt mające na celu zaszokowanie kogoś, wywołanie w kimś jakichś emocji lub niekontrolowanych zachowań» 4. «nakłanianie jakiejś osoby do popełnienia przestępstwa w celu doprowadzenia do wszczęcia przeciwko niej postępowania karnego» https://sjp.pwn.pl/sjp/prowokacja;2509134.html W tym wypadku mamy punkt 3 -
Przez Dimazz · Opublikowano
niedawno oglądałem jakiś dłuższy filmik na youtube o podróży i życiu człowieka na Marsie. I wnioski z tego są takie że to tak skomplikowane i niebezpieczne przedsięwzięcie że bez przełomu technologicznego jest to tylko marzenie. Potrzebujemy robotów i sztucznej inteligencji na wysokim poziomie bo człowiek nie jest przystosowany do życia poza ziemią. Tam wszystko jest dla nas zabójcze i potrzebujemy dużo różnych komponentów do podtrzymywania życia a wystarczy żeby jeden zawiódł i koniec. Nie wiem czy to za naszego życia jest realne Chyba lepiej przenieść ludzki umysł w jakieś inne mniej podatne na niesprzyjające warunki ciało -
Przez hubio · Opublikowano
Sytuacja Kijowa staje się coraz trudniejsza. Dysproporcja sił niebezpiecznie rośnie. https://wiadomosci.wp.pl/sytuacja-kijowa-staje-sie-coraz-trudniejsza-dysproporcja-sil-niebezpiecznie-rosnie-7249636446878080a -
Przez ptys · Opublikowano
niestety tym geniuszom trudno zrozumieć że na dość niszowym forum o sprzęcie IT zapewne nikt opłacany się nie pojawi bo kto by płacił za pisanie postów które przeczytam raptem kilkanaście osób no cóż jak wielokrotnie wspominałem efekt tfuska, POprzednio rozmontowanie gospodarki zajęło mu 8 lat, teraz ledwie 2 lata i pozamiatane ale to po części dzięki debilom z pis-u którzy podpisali zielony ład, "Pieniędzy nie ma i nie będzie" tyle że Polacy w gorszej sytuacji bo już nie ma gdzie uciekać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi