PNY GeForce RTX™ 5070 Ti Overclocked Triple Fan (VCG5070T16TFXPB1-O) [non-PLUS] - czy warto?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
@VRmanTo jest 11 dni przy plastrach 7.5mg, więc uzależnienie Ci nie grozi. Wycinek od ~3:00 do 6:30 wyjaśnia mechanizmy ustalone przez naukowców i nie chce mi się pisać tych fachowych nazw, skoro wystarczy obejrzeć 3 minuty we wolnej chwili. Praktycznie każdy wirus wyrządza szkody, od tego mamy mechanizmy naprawcze. Jest wiele zmiennych i np. nie wiadomo jak sprawnie przeprowadzasz autofagię, bo to zależy m.in. od rzadkości posiłków oraz dostarczonej odżywczości, gdy już mnożysz zdrowe komórki. Jeśli regularnie dostarczasz antyoksydanty z jedzeniem lub lekami to zmniejszasz produkcję swoich, które są skuteczniejsze i działają miejscowo. Częste posiłki, szczególnie wysokowęglowodanowe zwiększają m.in. stany zapalne itd... -
Przez Paw79 · Opublikowano
@Element Wojny Dobra wiadomość. Sceny przerywnikowe w CO:E33 były świetnie zrealizowane. To był jeden z najmocniejszych punktów francuskiej produkcji. -
Przez Camis · Opublikowano
Tutaj liczę na weto Nawrockiego: https://wiadomosci.wp.pl/zwiazki-partnerskie-za-dwukadencyjnosc-lewica-handluje-z-psl-7257525842749824a -
Przez VRman · Opublikowano
Ale z tego co rozumiem, long covid jest ze szkód w układzie krwionośnym/sercu/płucach. Albo coś zmienia w krwii lub tego jak ona transportuje to, co potrzebne do energii (może tlen, na biologii się znam jak moja prababcia się znała na procesorach) Wyleczyć się go czasem da, ale szpitalnie i drogą i nowoczesną metodą, która miała jakiś związek z krwią. Nie pamiętam, oglądałem wywiad dobre kilka lat temu. W każdym razie Niezbyt mi się podoba uzależnianie się od nikotyny i jak ja nie mam siły, to się pocę, kręci mi się w głowie, a nogi fizycznie się pode mnę składają. To "chyba" nie jest kwestia receptorów zmęczenia, o ile chodzi o coś ala receptory adenozyny vs. kawa? Potem zerknę co tam gadają, na razie nie mogę bo mi YT nie działa na tym necie. Próbować raczej tego nie będę, bo są u mnie inne przyczyny braku energii, ale od tego jest wątek aby o takich wynalazkach pogadać, więc luz i dziękuję, że poświęciłeś czas aby pomóc -
Przez kanon7 · Opublikowano
Może być gorzej? Nie.... XSX - najlepsza konsola pod względem czystego sprzętu (Quick Resume, prostota - super budowa, wielki wentylator, świetny przewiew, moc 12TF, szybsza pamięć RAM i sztywna 10GB dla GPU itd.) a mimo to: - brak exclusiv'ów - wszystko na wszystkim - Xbox Game Pass Ultimate - tak jak wszystkie subskrypcje.... - XGPU za 114,99 zł ?! o RLY ?! - XSS po niekąd... - XSX i XSS w sklepach w PL? Yeti... - jak już są to ceny XSS 1699 zł i 2999 zł za XSX... - tytuły Xbox'owe nie wyrywają z kapci: Starfield, Avowed, Indiana Jones, HellBlade II - gry średnie, lub dobre - nic więcej... - TV, lodówka, żelazko, tablet, kapcie, auto - wszystko jest Xbox'em.... - zaoranie sprzedaży Xbox'ów w połowie generacji - podwyższenie cen Xbox'ów o 50-70% od premiery.... Wytłumacz mi gdzie tutaj może być gorzej? Niech rezygnują ze sprzętu i idą tylko w gry. Nic więcej nie stracimy jako gracze, sam M$ (zarząd?) zdecydował olanie konsol... Biorę z pełną satysfakcją zmianę Spencera i Bond'a - na kogokolwiek (Hinduska AI), bo albo będzie lepiej, albo niech idą w piach z tym Xbox'em....
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi