Phoenix. 6 909 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) Edytowane 13 Kwietnia przez Phoenix. 7
galakty 5 063 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Oby utrzymali poziom, nie musi być lepiej, niech nie będzie gorzej
Oldman 571 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia to moze sie w koncu zbiore i przejde poprzednią częsc
Necronom 570 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia I niech bohater w końcu zacznie mówić 😁 1 1
Jaycob 2 728 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Zobaczymy, co z tego wyjdzie, ale wolałbym, aby zostali w Metrze. Podobał mi się ten unikalny i duszny klimat z 2033. 3
Necronom 570 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Po tym jak Exodus zmienił lore może być ciężko.
Tomek_ITH 503 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Exdus był świetny, obok tlou najlepsze postapo jakie grałem w ostatniej dekadzie. Pomysł z otwartymi zonami i kino drogi to strzał w dziesiątkę. Jeśli premiera w tym roku, to z automatu wskakuje obok gta na listę do ogrania. 1 4
galakty 5 063 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 19 minut temu, Jaycob napisał(a): Zobaczymy, co z tego wyjdzie, ale wolałbym, aby zostali w Metrze. Podobał mi się ten unikalny i duszny klimat z 2033. Mi też, Exodus fajny ale to nie to... Tylko do oryginału nie wrócą, tym bardziej że 2039 1
Phoenix. 6 909 Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia Open world będzie ale zapewne będzie to wypośrodkowane ☺️
Tomek_ITH 503 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Podobno robili klasycznego openworlda ale projekt poszedł do kosza i teraz ma być coś bardziej liniowego 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 24 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): Exdus był świetny, obok tlou najlepsze postapo jakie grałem w ostatniej dekadzie. Pomysł z otwartymi zonami i kino drogi to strzał w dziesiątkę. Jeśli premiera w tym roku, to z automatu wskakuje obok gta na listę do ogrania. Był świetny fps ale nie świetne Metro.
znaFca 244 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Żadnych otwartych światów... Bleh. Niech zrobią piękne, klimatyczne i liniowe ale napakowane akcją Metro. 3
Lypton 1 253 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Moja ulubiena seria efpeesów ever. Czego nie zaserwują - open world, hub world, corridor - będzie zajebiście. 1
galakty 5 063 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 1 minutę temu, znaFca napisał(a): Żadnych otwartych światów... Bleh. Niech zrobią piękne, klimatyczne i liniowe ale napakowane akcją Metro. Jest TYLE dobrych książek w tej serii że spokojnie mogliby coś wybrać... Mocno militarne były Prawo do użycia siły, Prawo do życia i coś tam jeszcze, genialne książki.
Tomek_ITH 503 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Był świetny fps ale nie świetne Metro. Dla mnie, to przede wszystkim świetne postapo. I grafika, nawet teraz 7 lat po premierze robiąca ogromne wrażenie. 1
Phoenix. 6 909 Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) 18 minut temu, znaFca napisał(a): Żadnych otwartych światów... Bleh. Niech zrobią piękne, klimatyczne i liniowe ale napakowane akcją Metro. Przeciez to bedzie otwarty swiat liniowy jak w Exodus Edytowane 13 Kwietnia przez Phoenix.
sideband 3 011 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 6 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Podobno robili klasycznego openworlda ale projekt poszedł do kosza i teraz ma być coś bardziej liniowego To raczej kit tym bardziej, że to co wyciekło to pre alpha/alpha Exodusa Jeszcze wczoraj był gameplay na YT 1
TmK 264 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Parę razy się zabierałem do Reduxa i nic z tego nie wychodziło. Exodus jest lepszy niż dwa pierwsze? Nie wiem czy warto się za niego zabierać póki nie zmęczę dwóch poprzednich.
Phoenix. 6 909 Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia 40 minut temu, TmK napisał(a): Parę razy się zabierałem do Reduxa i nic z tego nie wychodziło. Exodus jest lepszy niż dwa pierwsze? Nie wiem czy warto się za niego zabierać póki nie zmęczę dwóch poprzednich. Exodus przyblizy cie do nowej czesci badziej niz starsze odslony
Kadajo 9 793 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Czas zagrać w pierwsze Metro, kiedyś killer graficzny
Phoenix. 6 909 Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia https://www.ppe.pl/news/407420/metro-2039-na-pierwszej-oficjalnej-grafice-wyciek-i-potwierdzenie-szczegolow.html
Godlike 1 040 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Oby nie openworld. Musi być open world, książki z Uniwersum są świetne i nie wyobrażam sobie tego nie open world 2 godziny temu, galakty napisał(a): Jest TYLE dobrych książek w tej serii że spokojnie mogliby coś wybrać... Mocno militarne były Prawo do użycia siły, Prawo do życia i coś tam jeszcze, genialne książki. Tych chyba nie czytałem jeszcze, a mam wszystkie książki z tego uniwersum wydane w Polsce, po lekturze Metro 2035 zabiorę się za nie 😉 Ale najbardziej mi brakuje (i chyba nie tylko mi) że Brytanii nie wydali jescze po Polsku i pewnie prędko nie wydadzą,a to ponoć najlepsza cześć z serii obok piersi wzoru, mocno militarna też jest Dziedzictwo Przodków. Metro 2039, 4 lata przeskoku, książki żadnej nie wydanej która opisywała by wydarzenia z tych czasów, więc oby napisana fabuła i scenariusz przez twórców byly naprawdę dobra wizja teg co się mogło wydarzyć, oby pod tym kątem odwalili robotę na miarę Wiedźmina Edytowane 13 Kwietnia przez Godlike
Rekomendowane odpowiedzi